Re:Media Player Popcorn Hour NMT A-110
Инфото е за A-100 защото не намерих за A-110. А както писах по-горе го качих през самата пуканка. Там си е за A-110. И не на празно съм писал това 01-17-101217-15-POP-403 по-горе.
EDIT: Айде честито вече е официален. http://www.popcornhour.com/download/...5-POP-403.html
Благодаря, TODD за благите вести! Весела Коледа на всички!
Весела Коледа на всички форумци.
Нмаерих си втори комп и след инсталацията на ВИН ХП не мога да подкарам NMT CSI. Изписва, че приложението не може да се инициализира. До сега не съм имал този проблем. Пуканката върви и с програмата ИФС2 или каквото беше там виждам шера. Някакви идеи?
Проблема ми беше хардуерен дефект и ми замениха плеара с diva поради липса на а110 . Благодаря ви за отговорите и весела коледа .
Цитат:
Първоначално публикувано от Samisam
Весела Коледа на всички форумци.
Нмаерих си втори комп и след инсталацията на ВИН ХП не мога да подкарам NMT CSI. Изписва, че приложението не може да се инициализира. До сега не съм имал този проблем. Пуканката върви и с програмата ИФС2 или каквото беше там виждам шера. Някакви идеи?
Сложи си Microsoft NET Framework ъпдейта.
Цитат:
Първоначално публикувано от digital11
Проблема ми беше хардуерен дефект и ми замениха плеара с diva поради липса на а110 . Благодаря ви за отговорите и весела коледа .
Минали са те. Пуканката е по-добра. Настоявай си за А-110.
Цитат:
Първоначално публикувано от lazarus18
Сложи си Microsoft NET Framework ъпдейта.
Честита Коледа! Благодаря ти, Лазарус.
Сложих го и стана.
Бъди здрав.
Поздрави
Сам
Другари, пробва ли някой новия фирмуеър? Оправя ли проблема с header compression?
Здравейте
От 2 седмици съм собственик на А-110. Към него си поръчах и HDD Western Digital Caviar Green 1TB Serial ATA II-300 64MB WD10EARS. Притеснявам се понеже забелязах, че ПОПКОРНА доста нагрява (на пипане капакът е доста топъл около 50 градуса) дори и когато няма нищо да се сваля и не съм гледал го използвал с часове (само сеедвам торенти) Някой има ли подобен проблем.
Дори и както казваш само да сийдваш, диска все пак се върти и генерира топлина. Това нагряване не е фатално, но за да си по-спокоен би могъл примерно да сложиш едно парче (профил някакъв) алуминий или мед върху горния капак (предполагам, че пуканката ти стои в хоризонтално положение).
Реших сам да опитам новия фирм и - о, щастие! Оправили са проблема с header compression-отметката при новите mkvtools.
DTS drop-овете също са оправили. Бравос!
Цитат:
Първоначално публикувано от kirretto
Дори и както казваш само да сийдваш, диска все пак се върти и генерира топлина. Това нагряване не е фатално, но за да си по-спокоен би могъл примерно да сложиш едно парче (профил някакъв) алуминий или мед върху горния капак (предполагам, че пуканката ти стои в хоризонтално положение).
Благодаря за отговора. Щом е нормална такава работна температура не се притеснявам.
Цитат:
Първоначално публикувано от kirretto
Реших сам да опитам новия фирм и - о, щастие! Оправили са проблема с header compression-отметката при новите mkvtools.
DTS drop-овете също са оправили. Бравос!
Здравей Кире,
Пуснах да се упдейтне фирма, сега обаче уж се рестартира и началния екран се появява замътен и изчезва.
Птдолу светят червената и оранжевата лампа, появява се и изезва лоудинг и до там.
Да спирам ли от копчето отзад или..?
Оправи се само...засега торентите вървят.
Ще пусна нещо и ще пиша.
Настройките за смяна на езика на субтитрите изчезват много бързо.Другото върви-засега.
Поздрави
Да, има си някои неудобства този новия, все пак е базиран на августовското издание. Аз затова и харесвах повече мартенския фирм. Но при положение, че сега са оправили два доста съществени проблема, аз лично съм склонен да преглътна тези все пак незначителни неудобства.
Нямах абсолютно каквито и да са проблеми или странности при смяната на фирмуеъра. Направих я чрез флашка.
Извинявам се за въпроса, тъй като може би е обсъждано. Струва ми се че някъде напред в темата съм срещал отговора но все пак да попитам. В AC3 кодеците ли е проблема да нямам звук на А-110 при този торент https://forum.setcombg.com/********************/details.php?id=248074&hit=1
Гледам през HDMI на Panasonic TX-P42S20E. И ще помоля ако има някакъв "списък" с това какви видео и аудио файлове към видеото са проблемни. Благодаря Ви предварително