Доколкото знам не.Там нещата нещо май се стопираха! :(Цитат:
Първоначално публикувано от zlobarov
Преглед за печат
Доколкото знам не.Там нещата нещо май се стопираха! :(Цитат:
Първоначално публикувано от zlobarov
Виждам, че DVICO са го пуснали на 700 лева. Почти узрях за Пуканката и се чудех дали да се метна на нея след празниците или да взема едно "лампово бижу" за да слушам музика след ката всички заспят в къщи и днес виждам .... че DVICO са го пуснали на 700 лева. Пак започна да ме чегърта мисълта дали то не е по-добро от Попкорн 110. Моля Ви дайте мнение дали е така или просто дизайна ме подвежда.
Дори и да дава нещо повече то то е много малко. Преди разликата в цената беше двойна и не си струваше дори да се замисляш, но сега има резон.
Трябва да е ясно, че при всики положения като цяло вършат една и съща работа. Това, което аз съм забелязал като разлики са малко по-солидния външен вид със дисплей на предния панел. За мен дисплея е минус защото е доста ярък и дразнещ, а и без това нищо не се чете от дивана на него.
Има малко повече изходи и възможност за слагане на тунер, което не знам дали работи за България.
Това, което за мен е най-големия му минус са редките ъпдейти на софтуера. Вярно, че като производител имат повече опит и са напред доста, но при тези плеъри има доста дребни бъгове, които изискват навременен ъпдейт. Аз докато имах по-стария им модел 4100 се чакаше с месеци за нещо дребно. Гледам сега, че са още по-нарядко.
Каде го видя на 700лв.? :)Цитат:
Първоначално публикувано от hristobotev
На Солунска магазина.Цитат:
Първоначално публикувано от dikata70
Благодаря! :Drinks:
Днес се обадих в магазина ,казаха ми че цената на 6500А е 925лв. :081: Намаление имало при покупка на над 5 бр. :taz
Цената на 4100 е 750 лв. , на 6500 - 925 лв., а на 6500 с HD DVB-Tтунер e 1000 лв. Някой си hristobotev видял , ама недовидял,разбрал ама недоразбрал и бърза да пише цени.Недейте така бе хора.Звъннете в магазина и проверете лично.
Разлики между TVIX и Popcorn има и те не са малко. Цената на TVIX-a е по-висока поради много фактори като това,че е PVR , a Popkorna не е , от вноса , от сервиза, от гаранцията. Миналата седмица дойде клиент и си купи TVIX , защото му се скапал Попкорна и му казали,че гаранцията е валидна ,но трябвало да си плати транспорта.
Lazarus 18 от теб ли го е купил :016: на гаранционната карта пишело ама е с такива микроскопични буквички тази малка подробност и отказали да му го сменят.
В общи линии и ние продаваме А-110 модела тук, но когато клиент дойде и ги сравни 2 та плейъра незнайно защо си купува TVIX ,макар да няма никаква разлика, както твърдят някои потребители ,на които им се свидят малко повече пари :)
Парите не са малко повече,а два пъти повече... :)
Въпросния TVIX 4100 с какви тунер(и) разполага?
ПС: исках да попитам за А-110 и торент клиента - когато торентите са 2-3 няма проблем, но когато сложих 5-6 (2 да тегля, а останалите за seed) пуканката заби след 1-2 часа. Предположих, че е от броя на връзките. Намалих ги на 90 и намалих и скоростите на сваляне/качване, но пак заби. Сега сложих брой на връзките 40 и ще видим. Някой забелязал ли да има такива проблеми и как ги е решил?
Иначе от няколко дни насам съм собственик на устройството и съм много доволен! Общо взето работи според очакванията ми, като изключим проблема с многото торенти наведнъж. Изобщо няма нищо общо със гимнастиките дето досега ги правех от ПЦ да гледам филми.
Тихомире, не ти отива да пишеш такива неща по форумите.Цитат:
Първоначално публикувано от celestion
Първо, в гаранционната ни карта няма нищо със шрифт под 10 pt, което е далече от "микроскопични буквички".
Второ, досега нямаме нито един клиент, който дори да се е обадил със хардуерен проблем пък камо ли да е искал да го връща за сервиз.
И трето, ние сме единствения европейски дистрибутор, който поема лично гаранцията на клиентите. Всички останали им пробутват международната гаранция и ги оставят да търсят съпорт от Китай или Щатите.
Няма клиент, който да се е обадил за съвет на мен или колега и да не е получил съвет и информация.
Много хора дори са ме питали за сравнение с вашите модели и никой не съм подвеждал като плюя по вашия продукт.
Хляб има и за двете устройства и нека сам да прецени кое е за него.
750 лв-950лв! :yikes
а това струва само 634:
http://www.asus.com/products.aspx?l1...70&modelmenu=1
Не знам защо се лъжете че тея мини-ПЦ-та стават за подобни цели както медия-танковете с хардуерен декодер?! Тази кутийка по всяка вероятност е с Атом процесор, който далеч не стига за декодиране на ХД видео, въпреки, че наличието на HDMI може да подлъже някой. В най-добрия случай може да се ползва като Bluray плеар, при наличието на такова устройство вътре или да си ползвате телевизора като монитор, но това е съвсем друг въпрос.Цитат:
Първоначално публикувано от hihimor
За горния пример незнам ,Но тои http://www.asus.com/news_show.aspx?id=13626 е с ATI Radeon HD 3400 series with 256MB DDR2 memory което е напълно достаатчно според мен.Само незнам колко струва!Цитат:
Първоначално публикувано от jivkojj
Това е хитра машинка, но не трябва да се забравя, че си е компютър. Колко хора знаят как да настроят връзката с телевизора, да инсталират правилните кодеци, филтри и тн?Цитат:
Първоначално публикувано от oncho99