Re:Нов мултимедиен плеър - Western Digital WD TV HD
Очила от Китай , разбира се и са евтини , но се чака докато дойдат ! Този плеър няма да се развива за в бъдеще , по вероятно е да излезе съвсем нов модел .Техника с 1.4 hdmi тепърва ще излиза на пазара , има вече някое друго устройство , но засега няма инфо !
http://cgi.ebay.de/10x-3D-Brille-Gla...item1c0fed817e :Drinks:
http://cgi.ebay.de/Paar-Rot-Blau-3D-...item20af52d0e9
Re:WD TV™ Live HD Media Player (WDTV2) (Наследникът на WD HD TV)
Здравейте,
Имам следния проблем: два видео файла във формат .mp4 не тръгват, като съобщението е: Unable to play the selected file. Please refer to the user manual of supported file formats.
Това е доста странно тъй като старият ми WD HD TV си плейваше файловете без проблеми. Firmware- а е 1.01.17. ъпдейтна се сам до тази версия когато го купих.
Друг проблем който имам и ме дразни доста е, че не винаги изключва диска при спиране на плейъра, и не винаги го пуска. Налага се да рестартирам плейъра от захранването. Със старото WD HD TV изобщо не съм имал подобни проблеми.
Ако имате подобни проблеми, споделете как да ги реша!
Цитат:
Първоначално публикувано от venci79
благодаря ти а дали има канали които са примерно 5+1 или там нещо с dolby звук
Аз също съм с CAM модул към само че към Евроком. Тв-то е вързано към ресийвъра с оптика. При мен само RTL е Dolby Digital, като нормално е 2.0. но ми се е случвало за филми да пуснат и 5.1. Та съм гледал Tomb Raider на DD 5.1. макар и на немски:)
Т.е. ако каналите са с многоканален звук няма проблеми. Ако имаш HD приемник, там каналите би трябвало да са 5.1.
на кое казваш HD приемник
Колега , това е оная кутийка , през която минава кабелната / сателитната тв , само че поддържа и канали с HD качество !
аха да,a аз съм с по-добрият вaриянт САМ модул и карта. според мен де.
малко ревю-вече гледах няколоко филма на WD TV Live.на последната серия на терминатор долу горе в началото на филма имаше накъсване точно кадето 2та изтребителя минават.но малко след това го изключих и включих пак и го изгледах целия без никакъв проблем.скоро гледах transformers 2, 1080p mkv-21GB.по същия начин ми насече някаде в началото.сцената мисля беше когато един робот грабна човек от племето.да отбележа че става дума за връзка комп. -лан - WD TV Live. влиза и възпроизвежда от youtube перфектно.само не знам примерно някои клип които го има на по малка и по голямата резолюция мога ли да избирам на коя да го пусна?
За Анаглифните очила чета само лоши отзиви. Не смятам, че си заслужават. Нито качеството е добро, нито 3-Д-то. Отгоре на всичко, потребителите им се оплакват огт главоболие и други проблеми.
NVIDIA 3D VISION очилата работят на съвсем различен принцип. Качеството на 3-Д-то е много по-добро. Но те са обвързани със специфичен хардуер, софтуер, монитор и съдържание. В момента са главно за използване при РС игри.
Аз си продавам Western Digital WD TV HD. Може и със външен хард Western Digital - My Passport 320 GB. Ако някой го интересува да ми пише лично съобщение за подробности. И двете са в гаранция и в отлично състояние...почти като нови.
Поредната излагация . Тея от WD само замазват очите на хората и нищо съществено няма в този фирм . Явно ще продължава да се чака .
какви са новостите с последният фирм че съм скаран с англииския
Никакви. Само фиксове за YouTube.
И най - комичното в случея е че пак се ресва от време на време , когато съм в YouTube . Много внимавам когато си купувам техника , но сега много яко се подхлъзнах . То ако продължава така само внуците ми ще могат да го ползват пълноценно .
@pensiq
Не виждам с какво си се "подхлъзнал", поне при мен устройството работи точно както е заявено от производителя и си върши работата отлично. Лично според мен си залужава цената на 100%.