Успашно вързах WD то към домашно кино с DTS Samsung HT 400 посредством оптичен кабел.Пуснах си Into the Blue и на дисплея си светна DTS а звука на бурята в началото на филма беше РАЗМАЗВАЩ....Благодаря на всички които ми помогнаха със съветите си
Преглед за печат
Успашно вързах WD то към домашно кино с DTS Samsung HT 400 посредством оптичен кабел.Пуснах си Into the Blue и на дисплея си светна DTS а звука на бурята в началото на филма беше РАЗМАЗВАЩ....Благодаря на всички които ми помогнаха със съветите си
Здравейте и аз забих тази машинка и съм доволен засега, тв-то е 32 инчовата плазма на ЛГ. Вързана е с най-късия ХДМИ ХАМА ГОЛД и не е зле. Имам един въпрос обаче: зоома от плеара е много куц направо скача на 2х, а от тв-то през ХДМИ имам само 16:9 и 4:3 без зоом, как да реша проблема с черните линий отгоре и отдолу? Кофти е за новата плазмичка деа, не е разработена още :( Гледам го на зоом 2х от плеара сега докато се разработи, но много се губи от картината :( Някой идеи да има?
ПС забих и много изгоден външен хард от МУЛТИРАМА София - Тошиба 250ГБ за 99лв, ако му е нужен хард на някой да бяга и да зима, пушка е!
Здравейте, днес си купих устройството обаче имам проблем телевизора ми е Sharp LC-32D44E http://www.intermarket.bg/product_de...roduct_id=8179 и когато видео сигнала идвапрез аналоговите кабели няма проблем но като опитам на HDMI входа и излиза черна картина.Опитах да сменя ръчно сигнала който подава устройството и веднъж стана но после като изкарах харда и изчезна всичко и сега нито мога да видя нещо на HDMI нито ми засича хард диска
Моля ви помогнете
От Варна само в Жара ли може да се поръча?
Пробвай. Малко са идиоти, ама ще ти свършат работа.Цитат:
Първоначално публикувано от tchefo
Успех!
Един въпрос към всички собственици. Когато пуснете субтитри на български, появяват ли се при вас бели точки под субтитрите???
Явно е от шрифта и неможе да се изчисти най долния ред :(
да и при мен е така сьс субтитрите а за моя ппоблем с картината проблема се оказа кабела купих един много смотан и нямам проблеми вече
Аз намерих временно решение на проблема със субтитрите. пускате и спирате OPTION (демек менюто), докато изчезнат точките в началото, после не се появяват до края на филма !
Дано да е вярно, че тази цена е по-ниска отколкото на официалния вносител.
И аз имам проблема с точките, не вярвам да е от кабела - ХАМА ГОЛД най-късия. Като спра на пауза и пак пусна и то4ките изчезват.... леко дразнещо...
Братушките имат нов форум за WD TV HD плеъра . Може да го намерите тук : http://wdhd.ru/ . Дано да ни е полезен .
Къде го видя този фърмуеър? Дай линк.Цитат:
Първоначално публикувано от mig31
Единственото което видях там е последният 1.01.02, който между другото може да намериш на
http://support.wdc.com/product/downl...d=1001&lang=en
Не фърмуеър, а ФОРУМ
Sorry :081:
Здравейте!Имам WD TV и съм много доволен от придобивката си,но не мога да се справя с конвертирането на звука от DTS в AC3.Опитах с audioconverter на Popcorn но нещо не се получава започва да се бъгва компа става страшно бавен и не иска да тръгне програмата ??????? Когато я изтрия всичко се нормализира .Опитах с друга програма "Any Video Converter Profesional"получава се,но не е HD и става много бавно.Моля дайте ми съвет или друга програма,за да мога да ползвам хубавата си машинка изцяло.