Re:Нов мултимедиен плеър - Western Digital WD TV HD
За по нетърпеливите съм качил файловете с патча на REZMUS на:
ftp://95.87.6.63/WDTV/1.03.01/subtitle size font patch/
не съм ги пробвал,понеже не съм в къщи ,но не би трябвало да има проблеми.
Файловете са качени също и в data.bg :
http://azrado.data.bg/p/files/wdtv/1...20font%20patch
Благодарности,azrado,а коя модификация е най-добра (за предпочитане)?
Аз си карам с international,в два три поста по назад имаше изявено желание за bg_icon - като параметри всички са еднакви ,само изглеждат различно и всеки си избира това което на него най му харесва визуално.
Да ви питам пускам видео mov, но аудиото от този файл не ще, кодека е PCM 1 channel, нищо нестандартно. Става въпрос за видео снимано с Canon Powershot IS200 (720p) Плеъра изпизва: Audio channel not supported
Благодаря за новите фирмуери! Искам да попитам има ли възможност авторите да споделят с 2-3 думи новостите във всеки нов ъпдейт и ако е възможно по някой скрийншот? И още нещо... Възможно ли е да се даунгрейдне фирмуера и как става? Искам примерно да върна по-стара версия...
Някой сдоби ли се с новия модел с мрежа? Някакви впечатления?
Еdit: Да така е, не съм видял другата тема
Mrmef , не четеш правилно из форума ! За него има отделна тема , която все още се разработва !
Направих фирмуери с големина на субтитрите от 41 до 50 през едно
http://azrado.data.bg/p/files/wdtv/1...6,47,48,49,50)
ftp://95.87.6.63/WDTV/1.03.01/subtit...,47,48,49,50)/
Тъй като вече открих начин да сменя два от размерите от стандартните 24,28,32,36,40 ме интересува какви два размера да вкарам в бъдещите ъпдейти - пример 44,46 ,събирам мнение - на мене това са ми удобните размери.За моя патч вече не съм зависим от REZMUS.
Жив и здрав да си ,Azrado,че така безкористно работиш и за нас.Лично аз също предпочитам размера 44,а според мене 24 и 28 са прекалено малки/но може пък да ги използват хора с по-малки екрани,знам ли/.Както решиш.
искам да попитам дали неможе да се направи нещо с субтитрите да са с друг цвят и по дебели
Браво, azrado!
Чудесна работа!
Излезе в България и новият плеър на Wetern Digital ("LIVE HD TV"). :blob1 :taz :jamaika :blob :ole
Media Player Western Digital TV™ Live HD (WDTV2)
Анонсиран преди две седмици, плейрът е наличен в складовете на Rescom, JARComputers и Стантек, с препоръчителна цена ~248лв.
Аз си закупих едно от stantek. Очарован съм от функционалността, скоростта на търсене и индексиране на хард диска, Интернет поддръжката, Youtube, Flickr, Pandora. Но най си ме кефи фактът, че поддържа DTS Downsample. :bravo :yahoo:
Малка, симпатична кутийка за всеки с Full HD нужди. Очарователно. :) :Drinks:
Re:WD TV™ Live HD Media Player (WDTV2) (Наследникът на WD HD TV)
Колега има и друг , който продава този плеър и то за 245 лв. Има дори тема за него и се очаква по-пълно ревю !
Така е !Има го вече на пазара , но не е лошо първо да прочетеш , че има вече информация за него в форума !