Re:WD TV™ Live HD Media Player (WDTV2) (Наследникът на WD HD TV)
lazarus18 мого ти благодаря още веднъж мисля по нататък да сменям всичко телевизора,калоните и ресивъра.дано да тoгава развиете с Evlampio онзи проект че ще разчитам на вас.а иначе до каде стигнахте с проекта,много шум се вдигна последно а сега дори не забелязвам темата какво стана?
Форума си работи, опитваме се да слагаме интересни новини пък за търговката част има време.
понеже споделчте, че WDTVLive зареждал "сравнително бързо " някой може ли да каже все пак колко време му отнема примерно един файл 20Гб?
втория ми въпрос е -- ако на външния ми диск съм качил 1Тб и не съм го разкачал или променчл съдържанието му то всеки път при пусканена плеъра ли ми сканира цялото съдържание ? колко време приблизително отнема едно сканиране на ...1Тб?
Re:Нов мултимедиен плеър - Western Digital WD TV HD
Ако може някой да ми каже ,бъркам ли някъде в настройките на PopCorn MKV AudioConverter,защото понякога ми изписва няква грешка ли незнам какво точно.Като пробвам след извистно време тръгва конвертирането ,понякога пак неще.
http://www.img4up.com/images/7322106...5734_thumb.jpg
Цитат:
Първоначално публикувано от tottenham
понеже споделчте, че WDTVLive зареждал "сравнително бързо " някой може ли да каже все пак колко време му отнема примерно един файл 20Гб?
втория ми въпрос е -- ако на външния ми диск съм качил 1Тб и не съм го разкачал или променчл съдържанието му то всеки път при пусканена плеъра ли ми сканира цялото съдържание ? колко време приблизително отнема едно сканиране на ...1Тб?
Файл от 20гб се стартира за 2-3 секунди. За съжаление, отнема доста време да индексира всичките файлове на преносим диск. Особено ако има мп3, или други малки файлове (примерно от програми, игри, ако е ползван за бекъп), тогава индексира продължително. При мен индексираше над 15-20 мин. 500гб хард диск, който беше пълен почти наполовина, но с многобройни файлове, понеже го бях ползвал за бекъп и имаше какво ли не на него, а не само мултимедия. Няма нужда от ново индексиране, при повторно включване, но не съм сигурен, дали при спиране на тока си запаметява... Дано съм бил полезен. :)
благодаря за отговора Rockwell, беше достатъчно изчерпателен :)
Моят хард е 1ТБ,има 800ГБ качени на него-снимки,мр3,клипчета,програми и към 500ГБ HDMI филми.
Държи се просто перфектно!
Индексира всички файлове,които са сигурно 1 000 000 за 15 минути.
Няма нужда от ново индексиране, при повторно включване,но ако е от дистанционното.При спиране на тока се индексира повторно.
супер тогава не ми трябва плеър с вътрешен хард, което прави WDTVLive много добър избор, а и за сумата от 120 $ :)
дано направят само фърм. за субтитрите (за размера и положението им) по-бързо и ... ще е безспорен фаворит в този клас!
Само да поясня,че този хард 1ТБ го ползвам на стария модел Western Digital WD TV HD.
Предполагам ,че и на WD TV™ Live HD Media Player (WDTV2) (Наследникът на WD HD TV) ще се държи стабилно.
Хард дискът ми е от същата марка- WD 1ТБ.
Ако в същото време сийдваш този файл,ти дава това съобщение.Трябва или да го премахнеш като задача,или да копираш файла и да обработваш копието.
Цитат:
Първоначално публикувано от ravema
Ако в същото време сийдваш този файл,ти дава това съобщение.Трябва или да го премахнеш като задача,или да копираш файла и да обработваш копието.
Мерси,точно там е бил проблемът. :bravo
някои знае ли новят фирм дали разпознава външни субтитри в SUB формат и как се държи с новият щото с стария съм супер доволен.само кадето не чете тоз пуст SUB формат.
Цитат:
Първоначално публикувано от tottenham
супер тогава не ми трябва плеър с вътрешен хард, което прави WDTVLive много добър избор, а и за сумата от 120 $ :)
дано направят само фърм. за субтитрите (за размера и положението им) по-бързо и ... ще е безспорен фаворит в този клас!
Тази цена 120$ къде я видя?
Нов фърмуер 1.02.19! (3/17/2010)
* Added "Play To" support for Microsoft Windows 7.
* Added subtitle location options (Up/Down arrows).
* Resolved slow to source MKV files over network share.
* Added European language input for keyboard
* Fixed issues with subtitle support with font size and sync adjustment
* Fixed various issues with Samba connection
* Resolved issues with new WLAN dongles from Belkin, Linksys, and Zyxel
* Fixed various playback related issues. See release notes for details.
http://www.wdc.com/wdtvlive_prerelease/