Re:Media Player Popcorn Hour A-300
m4a е тип контейнер, който би трябвало да се поддържа. В него обаче много често записват файлове, свалени от iTunes, които са със защита изискват лиценз. Тях не вярвам да ги чете, аз ги обръщам в flac.
200 -серията поддържаше 24/96 и 24/192. За 300 нямам наблюдения.
кажи все пак към какво и чрез какъв кабел ги изпращаш?
Сега видях,че по спецификация би трябвало да поддържа М4А,oбаче аз нито един не успях да подкарам-всичко що е ALAC не ми тръгва.Иначе е кофти за 24/96 и 24/192,защото имам доста такива и качествени флакове.Тръгва си въпросния ФЛАК ,но звук няма!От компютъра вървят,но е къде по -качествен звука през пуканката.С новия фърм вече чете FLV- до този момент не успяваше и това да подкара.Иначе съм свързал А300 с HDMI(който си влиза в комплекта на плейъра) към ресивър и от там към ТВ.
m4a се поддържа, но за тези ALAC файлове си трябва лиценз. Така е.
Flac-овете стерео ли са или многоканални?
Ако не вървят със сигурност ще ги подкарат в някакъв момент. На старите вървяха. Ти към какъв ресийвър ги подаваш? Не е много сигурно, че от компютъра ти излиза реално 24/96.
Опитай с тези тест файлове.
http://www.linnrecords.com/linn-down...testfiles.aspx
Благодаря lazarus18 :) Да -за АLAC ясно.Многоканални са Flac-овете! И аз се надявам,че бъдещите ъпдейти биха решили това,защото къде по-непретенциозния от към процесорна мощ и какво ли не друго Hyundai Light HMB-L110 се справя с тях!.Ресивъра ми е от подписа -PIONEER VSX 920.Благодаря и за тестовете. От тях почти нищо не тръгна -или ако върви е с накъсване на звука! т.е. върви всичко,което е 16 битово или МП3. 24 битовите тестове-без значение от kHz не върви.
Здравейте! Искам да Ви попитам на пуканката, как мога да си направя песните или клиповете да вървят един след друг?
Пускай ги с Play, a не с Enter.
Благодаря много lazarus18!
Съжалявам ако не съм допрочел нещо, но понеже отскоро разглеждам тези устройства и все още се ориентирам във възможностите им, та искам да попитам две неща
- А300 има ли възможност да се включи USB клавиатура (предполагам че за браузване в ютуб ще е полезно)
- дистанционното RF или IR е?
2 Прикачен файл(ове)
Здравейте, появи ми се много странен проблем, значи гледам си аз филм (свален на компа и си го стриимвам през пуканката) свършва филма и решавам профилактично да рестартирам компа и рутера (линксис wrt 160n). Рестартирам ги и си пускам друг филм обаче няма връзка с компа почва едно лудо рестартине на всичко след това прегледах всички настройки на компа и на пуканката ресетнах пуканката и не става и не става. От компютъра влизам в пуканката нормално тя си има интернет (с кабел до рутера и компа ми е с кабел ) с вин7 ултимате съм ако има значение. В интерес на истината и друг път ми го е правил този номер, но след рестарт на всичко се оправя ето и снимка на на това което се случва.
МОД: Провери си файъруола дали е включен. Ако не си разрешил всички настройки за шеринга, направи го с този регфайл. Деактивирай си файъруола и рестартирай компа.
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1333322100[/time]_________________________________________________
Не знам какво да гледам на файъруола - включен е, а този файл след като го сваля какво да го правя ? :)
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1333319640[/time]_________________________________________________
разархивирах го и го инсталирах, пита ме някакви неща - дадох ok, реснах компа и няма промяна
МОД: Изключи (деактивирай) файъруола и рестартирай компа.
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1333313640[/time]_________________________________________________
Изключих го, рестартирах и проработи, а сега какво да направя ? Да си включа ли файъруола и ще имам ли пак връзка с пуканката, там ми е мътна работата и нищо не разбирам :).
МОД: Оставяш всичко по този начин, защото ако включиш стената, пак няма да имаш достъп. Надявам се, че имаш инсталирана свястна антивирусна програма.
Ииии.... докато си питам взех че се сдобих с едно такова.
Само аз ли не мога или наистина не може да се излезе от режим на разглеждане на картинки? Щракам върху JPG файл с Enter и по никакъв начин не мога да изляза...
Мдам, STOP е, ама с последния фърмуер. Иначе няма начин...
Да се надяваме на по-скорошен ъпдейт,защото горепосочения..,,ПОСЛЕДЕН ФЪРМУЕР' ИМА повече бъгове ,отколкото звезди на небето!!!!
Някой открил ли е начин за shuffle на аудио файлове? Или ще чакаме новия фърмуер.
Наистина множко бъгове има.
Моля за разяснение как да гледам 3Д филми през пуканката , въпроса ми е по скоро за субтитрите :)