Re:Имате ли информация за Media Player Zinwell ZP-500 ?
В ФТП-то се влиза със същата парола и име. Било е нещо временно. Последния ъпдеит на фърмера е от 22.12.2009 за 1.74 - ZW600173_NTSC_ZINWELL_500_510_091102 + ZW700173_PAL_ZINWELL_500_510_091102 от 10.11.2009 и ZW600174_NTSC_500_510_091220 от 22.12.2009
Всички Астонски са на адрес: http://www.esnips.com/web/astonedownload - от 1.6 до 1.74
:ole Да се похваля и аз.След дълго четене във форума се сдобих със Зинвелчето.Като за начало му метнах астонския фирм 1.73 и всичко е 6 :ole
И сега към запознатите:
Имам РС,рутер,Ethernet cable и ZP-500.къде и какво да свързвам и какво да настройвам за да мога да плейвам филмите от РС-то
V1.7.5
---------------------------
New function
-------------------
1. Support Windows 7 (Without Modifying Windows 7 Setting).
2. Add new function "Scaling" to adjust the size of video.
3. Add new ratio 16:10 in the video setting.
4. Improve the navigation speed in the file browser, especally when browsing MP3 files within ID3 Tag with cover image.
Bugfix
----------------
1. Improve the HDMI compatibility issue for SONY TV.
http://www.mediafire.com/?zmdnnjv3mw0
http://www.esnips.com/doc/f91371e9-d..._110d_fw_v1.75
пробвах го работи със 7 но пак има като предния бъг рестартира се плеера при по големи мп3(над 100мб.) за сега това съм пробвал ако открия и друго ще пиша пробвай те и вие и споделете дали има проблеми и при вас за сега това е от мен колеги
Не знам при останалите как е, но при мен при V1.7.4 и V1.7.5 се появиха проблеми със субтитрите. Много често се разсинхронизират спрямо филма. Оправят се след натискане 2 пъти на жълтия бутон. До скоро си мислех, че кофти са направени субтитрите и си играех да ги конвертирам а се оказа другаде проблема.
Потвърждавам промените в т.1 и т.4. Дистанционното работи като никога. Обърнете внимание на функцията “scaling” и във видео настройките и менюто , както и във фото слаидшоуто. Лично за мен най-доброто до сега. Смело слагайте.
И аз днес ъпдейтнах до 1.75 и май наистина навигацията е малко по-бърза. Еееех, ако имаше и гигабитов лан...
Аз също го ъпдейтнах до Astone 1.7.5, като преди това бях на Zinwell 1.7.3 със синьото меню, който също е стабилен и няма забележки. Бих добавил ако можеха да направят да чете и пуска BluRay файлова структура с менютата и да го плейва от там. Също както е възможно да плейва и DVD файлова структура. Ех .... мечти :(
Плеъра поддържа DVD със менюта и т.н., просто отваряш първия файл с разширение .IFO.
Цитат:
Първоначално публикувано от KTT
Не знам при останалите как е, но при мен при V1.7.4 и V1.7.5 се появиха проблеми със субтитрите. Много често се разсинхронизират спрямо филма. Оправят се след натискане 2 пъти на жълтия бутон. До скоро си мислех, че кофти са направени субтитрите и си играех да ги конвертирам а се оказа другаде проблема.
При мен този проблем го имаше и с 1,73.
Цитат:
Първоначално публикувано от St-G
:ole Да се похваля и аз.След дълго четене във форума се сдобих със Зинвелчето.Като за начало му метнах астонския фирм 1.73 и всичко е 6 :ole
И сега към запознатите:
Имам РС,рутер,Ethernet cable и ZP-500.къде и какво да свързвам и какво да настройвам за да мога да плейвам филмите от РС-то
Честито,колега!
По въпроса:Компа(лаптопа) трябва да е свързан към рутера с кабел или WiFi.Zinwell-чето да е свързано към рутера с кабел.На компа трябва да шернеш папка.Когато пуснеш плейърчето в настройките за нет ще ти иска юзер нейм.Напиши с виртуалната клавиатура името на компа дето си дал(пр. Киро) и парола ако имаш на компа, ако не даваш ОК и си готов.След като пуснеш Zinwell-чето и те пита от какво да плейва избираш NETи ти се отваря шернатата папка.Избираш си файла и го плейваш.
При мен 1.75 ми даде бъг.При включен плейър свети зеления светодиод(индикатор за USB).При изключен-синия(индикатор за включен плейър).Предния бутон не функционира т.е. не се изключва по никакъв начин освен от захранването.Така оставен си пече яко,яйца да опържиш.Какъв е смисъла от дистанционното,като трябва да се надигам и да му дърпам "щепсела".Върнах го на 1.73 и всичко си дойде на мястото.
P.S.Грешката е моя!Нахакал съм а-300. :-memnon
подкарах го и през рутера чрез кабел.за сега всичко върви на 6.
с новия фирм 1.75 при пускане на мр3 забива и трябва да се рестартира.
сега свалям 35гб филм 1080р и дано да върви по мрежата :081:
След като Zinwell ZP-500 работи над Linux не е ли възможно да се добави един браузър?
По-добре работещ torrent клиент!
Утре ще видим дали ще го продавам...