Re:Имате ли информация за Media Player Zinwell ZP-500 ?
Цитат:
Първоначално публикувано от KTT
Жълтият бутон на дистанционното не беше ли за субтитрите?
Да за субтитрите е но не за да ги виждаш като файл а за разни опции по тях. Нагоре надолу, цвят, големина, тайминг.
Значи както се виждат като папки и файлове вътре примерно снимките, видео файловете , въобще всичко обаче субтитрите като фйл не мога да видя.
Примерно като не ги виждам не мога да ги преименувам . Понякога иска да преименувам срт в суб и после пак в срт. Тогава чак почва да ги чете.
1 Прикачен файл(ове)
Плеъра няма да ти отваря текстови файлове респ. да ти ги показва.
Работи най-добре с .srt формата.Плейва и .sub ,но понякога показва тагове и ненужни знаци.Недей механично да променяш разширението на файла със субтитрите а използвай някой едитор който за секунди ще сменя самия формат.
Отдолу съм прикачил файл с елементарна програмка за това.
Цитат:
Първоначално публикувано от shveb
Плеъра няма да ти отваря текстови файлове респ. да ти ги показва.
Работи най-добре с .srt формата.Плейва и .sub ,но понякога показва тагове и ненужни знаци.Недей механично да променяш разширението на файла със субтитрите а използвай някой едитор който за секунди ще сменя самия формат.
Отдолу съм прикачил файл с елементарна програмка за това.
Благодаря за инфото , щеше ми се да можех да ги виждам като разширения , здраве да е . НЕ е болка за умиране.
Аз пак сложих най-новия фъмр (1.92b), и да не казвам голяма дума - два дни се държи стабилно. Наистина както беше забелязъл някой, големината му е около 40МБ, за разлика от старите които са над 100МБ.
Цитат:
Първоначално публикувано от todo1
Аз пак сложих най-новия фъмр (1.92b), и да не казвам голяма дума - два дни се държи стабилно. Наистина както беше забелязъл някой, големината му е около 40МБ, за разлика от старите които са над 100МБ.
С този фирм виждат ли се разширенията и самите субтитрови файлове.
Примерно слагам два файл суби срт и искам да ги видя като разширение и имена. Това става ли?
Aми не, доколкото ми е известно плеъра показва само типовете файлове който възпроизвежда, а тези на субтитрите не се възпроизвеждат директно.
Здравейте колеги!
Знае ли някой в момента от къде мога да си закупя или поръчам този player?
Мерси предварително
Понеже мисля да ъпгрейдвам, мога да го продам моя. Ако искаш пиши на лично съобщение.
Здравейте колиги,
Накой има ли инфо за Multimedia Player ZINWELL Full HD 1080P ZP-520
Моля ако някой знае за какво става въпрос да драсне някой ред. Има ли такъв player?
:Google: http://www.zintech.com.tw/modules/pr....php?tbdsn=128
Ето информация.
Къде го продават това и за колко?
todo1:Аз пак сложих най-новия фъмр (1.92b), и да не казвам голяма дума - два дни се държи стабилно. Наистина както беше забелязъл някой, големината му е около 40МБ, за разлика от старите които са над 100МБ.
От къде го дръпна
На предната страница има линк. Засега е най-стабилният фирмуеър който съм инсталирал.
Здравеите на всички.Малко наивничък въпрос но какво да се прави ? Не съм много на вътре в нещата.Та искам да попитам - това плеерче APACER AL 460 -което се продава в Метро в момента - дали отваря и чете оригинална папка на Blu-ray ?Благодаря предварително.
Astone AP-100/110D v1.9 Beta 2 е бъгав.На някои филми ми ги прави на квадрат4ета.Преди това бях с 1.7 тест някакъв при който пък ми се разминаваше звука с картината на някои филми ве4е незнам какво да сложа моля за помош
моля помогнете ми.Сложих един firmware na Olivivi v1.7 и ми заби плеяра.Как да го въстановя