Еееех как се зарадвах, че има отговори ...пък то спам. До сега каквото и да му пусна на плеъра по мрежата от компа , все си го плейва брилятно без накъсване.
Еееех как се зарадвах, че има отговори ...пък то спам. До сега каквото и да му пусна на плеъра по мрежата от компа , все си го плейва брилятно без накъсване.
Днес ми отказа звука от ХДМИ-то, върнах оригиналните настройки, след това сложих последния ъпдейт, смених кабела с нов, пробвах и хдми порта на телевизора с друго устройство и така установих че хдми- порта не вади звук само картина, през аналоговия изход излиза звук и през оптичния има звук.
Някакви идеи?
И още един приятел се оплака от същият проблем. Той беше със фирмуера на HD2, след като върна оригиналният се оправи звука. Но там пък не бяхме пробвали другите аудио изходи.
Дали може да се мине на по-ниска версия на софтуера сега съм с 1.40P дали ще стане да се върна към Version 1.38P
Вече пробвах и може, но резултат никакъв, проблема при мен ще е хардуерен.
Нещо не си и намирам гаранцията, кофти![]()
С каква скорост би трябвало да може да се копират файловете на O!Play HD2 през USB3?
През USB2 e ~ 30MB/s, със следния USB3 контролер се надявах на поне двойно по-голяма скорост.
http://plesio.bg/kontroleri-c-699777...-p-286707.html
Само че само в началото тръгва на 60MB/s и после пада до 40MB/s и с такава скорост остава да се копират файловете.
Понеже нямам друг диск с USB3 интерфейс не мога да разбера дали проблема е в контролера или плеъра го спъва.
Със скоростта на по-слабото от двете устройства. Тоест тук спирачката ти е плеъра който е с USB 2.0.Първоначално публикувано от ined
Плеъра е с USB3 връзка към компютъра.
http://www.asus.com/Multimedia/Digit...specifications
[edit]
Дадоха ми за проба един външен WD с USB3 интерфейс - на него голям файл тръгва да се копира с 100МБ/с и след това скороста се стабилизира на 71-73МБ/с - така че явно контролера си е наред. Проблема май ще се окаже в плеъра![]()
Аааааа, останах с впечатлението , че говориш за R1 модела.
Здравейте,
От къде мога да изтегля версия 1.40Р за HDP-R1? В съпорта на асус скачат от 1.3х на 2.хх (за HD2 модела). И по-важното, какво е различното при нея и има ли смисъл да се прави въобще?
Поздрави
Здравей Алекс, в страничката с подръжка за HDP-R1 си я има 1,40Р версията. Да не си гледал HD2 модела.
Аз ползувам този линк http://support.asus.com/Download.aspx?SLanguage=en&m=O!Play%20HDP-R1&p=19&os=5 и там последната е 1.39Р ъпдейт от 20.6.2011.
привет на всички
наскоро се сдобих с ASUS O!Play HDP-R1 и първите ми впечатления са много добри
Проблем - не ми разпознава .MOV файловете, а камерката ми записва в този формат
Някой имал ли е подобен проблем?
Или съвет как да го реша
МОД: Преименувай разширението MOV в *.avi, mp4 или mkv и пробвай.
Някой успял ли е да подкара с ASUS O!Play HDP-R1 yuotube и с кой ъпдейт
Споделете става ли ? Може ли да се гледа youtube.com ?
Конвертирай си файловете във формат, който се подържа от асуса. напр. avi или mp4
Първоначално публикувано от vinchovincho