Кой още ползва нашия фирмуер :Drinks:
Преглед за печат
Кой още ползва нашия фирмуер :Drinks:
Пресен, пресен още топли най-новия фирм от Iconbit: http://www.iconbit.ru/descr/100093/f...3.41.r5059.zip
:bravo :ole :bravo
exobg,
Довечера ще пробвам с пререгистрация и преинсталация - вероятно няма да има проблем.
Направи ми впечатление, че не мога да влизам в НД стрииминги на телевизии.
Дава ми съобщение, че не може да ги плейва и да потвърдя - сякаш нещо зависи от мен.
/Като отида надясно в канала има опции цяла екран, даунлоад и още нещо.
Чекнат е даунлода и не мога да го променя./
Къде може да бъркам?
Не е при теб проблема и при мен не работят :( Жалко, мога само да призова човекът поддържащ този канал (ако чете този форум) да си ги провери.Цитат:
Първоначално публикувано от stoyan_5
Лошото е че ако разпространителите на HD стриминг четат форума могат да си променят настройките така че mmilen който е създал канала да не може да направи нищо ;(Цитат:
Първоначално публикувано от exobg
Ами те и без да четат форума май вече са го направили, защото поста на stoyan_5 е доста преди моят, а сървърите активно отговарят на заявки с reject (демек отказ).Цитат:
Първоначално публикувано от nestorbg55
А и въпросните разпространители могат да идентифицират нашите плеърчета много лесно ... така че общо взето разчитаме на тяхната добра воля :Drinks:
Да ги знаем кои са, да им се помолим!
Още не съм видял НД телевизия как върви на Дивата ...
/те обаче четат "по-сериозни" теми/
Знаем ги:Цитат:
tracert 88.203.160.77
Tracing route to free-88-203-160-77.multimedia-bg.net [88.203.160.77] over a maximum of 30 hops:
...
6 free-88-203-160-77.multimedia-bg.net [88.203.160.77] reports: Destination protocol unreachable.
Trace complete.
=> http://www.multimedia-bg.net/
Наи сетне да излезе фирм които да кара всичко Сложих го и варви перфектно отваря за сега абслютно всичко Всички те му функции варвят торента също едно голямо мерси на колегата (amonev) Препоръчвам виго :ole :)Цитат:
Пресен, пресен още топли най-новия фирм от Iconbit: http://www.iconbit.ru/descr/100093/f...3.41.r5059.zip
Е аз видях и работеше мноооого добре въобще не отстъпваше на Bulsatcom HD :)Цитат:
на тези хора и да се молим, няма да ни огрее.
Чужди канали НД май също не тръгват, а?
Говореше се че в новия фирм на IconBit ще има и браузер (Opera) та има ли го или .... руснаците още мислят как да се вкара допълнително.Цитат:
Първоначално публикувано от turboie
Учудващо наистина са се постарали. Първите ми впечатления са много добри. Менюто е най-бързото което съм виждал. Youtube също е най-стабилен от всички версии досега, плейва HD клипове без насичане през Wi-fi.Цитат:
Първоначално публикувано от turboie
Надявам се скоро да излезе модифициран с добавени още интернет приложения включително Metafeeds.
Торент клиента работи стабилно, но при мен не тегли бързо. Не съм тествал торентите на компа, грешката може и да е от тях.
Да, очаква се във финалната версия на фирмуера с SDK4 да има Опера. Все още SDK4 се разработва. Това което бяха пуснали, не беше и Alpha версия.Цитат:
Първоначално публикувано от nestorbg55
Този, който побликувах сутринта е посления, но с SDK3.
Когато си на изхода на DVD-то ли то не може да се управлява, или когато си на изхода на DIVA-та ?Цитат:
Първоначално публикувано от litoff