От доста време си ползвам плеъра и бях си нагласил всичко точно, но си смених рутера и сега не вижда въобще PC-то през LAN-а.
Има IP, ping-ва се, настройките са същите с които преди работеше...
Някакви идеи?!
Преглед за печат
От доста време си ползвам плеъра и бях си нагласил всичко точно, но си смених рутера и сега не вижда въобще PC-то през LAN-а.
Има IP, ping-ва се, настройките са същите с които преди работеше...
Някакви идеи?!
Най-отгоре на плеера има малка дупчица (както е вертикален). Вътре има бутонче, което се натиска (с тъпата страна на игла например). Вкарваш флашката с ъпдейта, задържаш натиснато бутончето и включваш адаптор на плеера. Изчакваш докато се появи надпис Hyundai на телевизора и отпускаш бутончето. След това чакаш след преключване сам да се рестартира плеера.Цитат:
Първоначално публикувано от ccc
В темата всичко това е описано.
Моя е грешката,
Благодаря за обяснението!
Едва ли щях да се сетя за този скрит бутон
Остава само да се логне в компютъра с уин 7 ..
edit смених firmware и веднага се логна във въпросният компютър с уин 7 :ole Само не разбрах, кой точно firmware му сложих, защото бях подготвил десетина. Изгледа се промени коренно ... дано всичко му работи. Преди беше с такъв екран
http://img863.imageshack.us/img863/2765/29052011510.jpg
а сега е с някакъв черен, който се превърта по хоризонтала
Натискаш STOP и PAUSE последователно, когато си в HOME MENU (началното меню) и имаш инфото.
Новите firmware са с черен екран, който се превърта по хоризонтала. Този на снимката ти е от първите.
плеъра възпроизвежда ли 3D?
Накрая върнах стария рутер и нещата се оправиха... доста странно, уж настройките бяха еднакви...Цитат:
Първоначално публикувано от dreshkov
Качихте ли си най-новия firmware? Качеството на образа скочи на порядък.
За версията 750 ли говориш?
Цитат:
Първоначално публикувано от lyubitel
Това при какъв сигнал ?Цитат:
Да, 750. Аз не бях поглеждал за нова версия доста време, защото не очаквах, че може качеството толкова да се подобри. Но останах много изненадан.
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1309543514[/time]_________________________________________________
Аз съм със SONY Bravia 40 inch, но по-старичко, HD Ready. При мен 1080p 50 Hz и 60 Hz са неактивни. Явно телевизорът е съвместим само с 1080i. Но при мой приятел телевизорът е по-нов и също качеството скочи.
Този firmware не е нов и е от 22 март 2011 г.(« Отговор #390 -: 22.03.2011, 21:27 »).Цитат:
Не съм забелязал разлика в качеството в сравнение с предните няколко ъпдейта, с изключение на някои нововъведения в менюто.
Някой знае ли F/W на някоя друга фирма (освен Labo i Hyundai) за този тип чип? Може би те няма да са сложили тези суб, каквито са в новите F/W....
За този чип има доста FW , но дали стават за този плеър и дали всички функции ще работят - това е въпроса !
Здравейте отново,
зачетох се по другите теми и попаднах на тема за DivaHD и как да се смени шрифта с предпочитан от нас.
https://forum.setcombg.com/index.php...html#msg466727
тъй като има един F/W с телнет, някой пробвал ли е да смени шрифта на новите прозрачни суб ?
Когато гледате Блурей можете ли да коригирате големината на субтитрите?