Интересува ме, тези HD players, които имат собствен графичен интерфейс и browser, дали мога през тях да слушам интернет радио, когато ги вържа към съответните устройства.
Наскоро един познат ме попита дали мога да му помогна с един-два въпроса. Става дума, че той живе в къща. Опънал е насякъде кабели, но вече му е писнало от тях и иска, ако може да мине на wi-fi. Та в хола си има голям full HD ТВ, а към него един DENON FS3 с масата. От време на време закача и комп. Въпроса му беше, как да спре да закача кабелите към компа и аз му отговорих с въпросните плеъри. Сега ще го мисли, но основното му питане беше, че има по-малък Тв на горният етаж, където има нещо като малък спортен кът с бягаща пътека и т.н. Там е сложил едно малко 26" LCD ТВ. Човека иска по някакъв начин да го върже към тоя HD player и да може да избира да гледа ТВ или нещо от самият плеър. Навремето Philips бяха показали технология с wi-fi с един основен приемник и във всяка стая колона или колони. Но тогава ставаше дума само за аудио. Всичко се ръководеше с един дистанционно. Някой да знае нещо подобно или да е виждал/чувал. Щв ви бъда благодарен, понеже искам да му помогна или поне да мога да му дам някаква насока.