Здравеите колеги интересува ме вашето мнение за двата плеара понеже са на една цена но с различни процесори сигма и реалтех - спрял съм се на тях и трябва да реша кои да взема.
Здравеите колеги интересува ме вашето мнение за двата плеара понеже са на една цена но с различни процесори сигма и реалтех - спрял съм се на тях и трябва да реша кои да взема.
Ако обичаш да се ръчкаш, занимаваш, надграждаш и всякакви такива, за които са необходими известни компютърни познания, вземи C-200. Ако искаш просто да гледаш без да се заиграваш много- много, изборът е 6600. Лично мнение, основано на база ревютата за двата плейъра в MPC Club и четене на NMT форума.
Преди дни излезе ревю в списание Стерео и Видео на тези устройства и Дюн.
http://www.journal-plaza.net/electon...0-rossija.html
Колега , предполагам говориш за цената в БГ ! Защото заради една гаранция , цената на Твикса у нас е доста висока / около 750 лв /! При Пуканката разликата в цената с цените в Европа е минимална и е с чип на Сигма , което не е без значение !Успех с избора !Първоначално публикувано от gggng
tvix го продават за 700 лв и една година гаранция
Колега , съгласен съм ! От Германия , с една година гаранция / при тях май са две , по закон / , цената е около 540 лв ! А Германия не е толкова далече ! А защо не Пуканка А-200 или искаш плеъра да има дисплей ? Само питам !
ДА А-200 е най одачното решение но ме дразни тоя вентилатор и пласмасовата кутия и се опасявам да не грее като се сложи и твърд диск
Колега , пробвал ли си го ? Кутията наистина е от пластмаса , но не е толкова зле ! Не грее повече от необходимото ! И другите плеъри имат вентилатори !Ако искаш може да го изключиш , особено ако ползваш 2.5' вътрешен твърд диск или външен !
Сега тествам един HDX BD1. Ползва чипа на А-200 - най-мощния на Sigma, няма вентилатор, кутията е доста сериозна.
Тия дни ще пусна ревю с повече инфо. Плеъра после ще се пусне да се продава на много атрактивна цена - много по-ниска от на 6600.
Значи е пристигнал ? На много по-ниска цена от тази предлагана в Бг , нали така ? Очаквам родното ревю , въпреки че съм запознат с повечето инфо от нета ! Родното си е друго !
При положение, че няма да се търси печалба от продажбата може да дойде и под цената на 6600 в чужбина