Кой е точния модел на диска?
В ftp клиента еднакви ли са атрибутите на всички папки и какви са по-точно?
Преглед за печат
Кой е точния модел на диска?
В ftp клиента еднакви ли са атрибутите на всички папки и какви са по-точно?
Цитат:
Първоначално публикувано от glorious
е да ама този върви без проблем - https://forum.setcombg.com/********************/details.php?id=242655Цитат:
Първоначално публикувано от lazarus18
Пуснали са A210. Същото като А200, но с алуминиева фанлес кутия за 20$ повече. Да се бяха сетили по-рано щях да си взема такова...
Дали няма да пусната кутията за 20$ че да станем и ние фешън.
Еее,това вече е визия и то много приятна.И само 200$ ,тези хамериканци са щастливи ко**лета по отношение на техниката.Това нали ще върви у нас с нашенски адаптор?Или ще има различен фърм и няма да поддържа кирилица?
Новата Пуканка-A210 може ли да се намери на нашия пазар и евентуално кога и каде?Дизайна и вече е много добър не прелича на кутия с бонбони.
Декември излиза.
много ми се иска кутията на А-210 да става и за А-200.Веднага бих си взел такава :ole.По-хубава е от тази на франсетата.Дано я пуснат скоро пък коще да е 50$
@vankicha -> хардуерът на А-200 и А-210 е един и същ (разбирай еднакви дънни платки), но дали ще има само кутии за 20$ е спорен въпрос и дано да има, че мераклии много и аз съм от тях ...
Някой знае ли как е реализирано охлаждането на новата кутия? Дали е с L-планка като тази на мувика но пък невиждам от никъде отвори за охлаждане.Предполагам че по корпуса разсейва
Ще проверя и двете неща, за които говориш, но просто не виждам теория от какво може да се получава.Цитат:
Като че ли има някакво заключване не пуканката след достъпване на папката.
Повече ме притеснява това, че създавам нова - качвам в нея, гледам от нея и после не мога да я ровна през мрежата.
Ползвам wifi донгъла, ще пробвам през lan Но едва ли ще има разлика.
seagate 5900/5400 да не бъркам,тих,2 TB 32MB,S-ATA2 е диска
дайте съвет какво да пробвам, защото не се издържа така
А ако закачиш плеъра с USB към компютъра как са нещата?
Решението е да ги направите image файл, тръгват без проблем, аз ги конвертирах ,по съвет на лазарус, с ImgBurn.Цитат:
Първоначално публикувано от glorious
там няма проблем - засега така работиЦитат: