Купувам A-200 втора употреба. Моля, предложения на ЛС.
Преглед за печат
Купувам A-200 втора употреба. Моля, предложения на ЛС.
И аз търся А-200 или А-210.
моля посочете ми 2tb hdd до 200лв,който да е съвместим напълно с пуканката.А с 3tb hdd оправен ли е проблема където пуканката го детекваше като 2tb ?
Seagate 5900. Към 190-200 лв.
За 3ТВ не съм проверявал скоро.
за този ли става въпрос - seagate ST32000542AS .Оборотите му не са ли ниски? Тези с 7200 не са ли по-бързи или бъркам?
Тези със 7200 са по-шумни и повече греят. Затова се слагат "по-бавни" в плеърите.
Дори и този "бавния" е сигурно 10 пъти по-бърз отколкото на теб ще ти трябва. Реално ще ползваш някакви скорости от рода на 9-10МВ/с максимум, което е в пъти по-ниско от възможностите му.
Благодаря ти. Сега остана да пуснат само кутията от А-210 и съм happy
здравейте,
напоследък а 200 ми дава грешка при отваряне на двд
или не ги плейва въобще или забиват в мига в който натесна бутона за субтитрите на дистанционното - например Tron от замунда или I.D. от арена
дали не е нещо от последния ъпдейт
някой има ли подобен проблем
Върни някой преден, с който са вървели и опитай пак.
Здравейте!
Искам да си инсталирам нова версия на Трансмишън, но NMT Sci ми дава съобщение, че не може да се свърже с FTP сървъра, а той е стартиран.Имам връзка с различни външни сървъри, виждам пуканката във вътрешната мрежа, дал съм Wired IP Auto;DNS Auto / DNS-сите са еднакви с тези от ЛАН статуса на компютъра, но гледам че има разлика от тези които са в рутера /.
Благодаря
По какво се опитваш да влезнеш? По IP адреса му или по името?
Стартирам инсталера, посочвам хардуерния тип, юзърнейм и парола не съм променял и ми излиза съобщението, че не може да направи връзка.Цитат:
Първоначално публикувано от lazarus18
Също да кажа че веднъж съм ъпдейтвал трансмишъна, с който беше пуканката.
ПС.Написах ИП-то и влязох.
Лазарус благодаря.
Искам да си сменя HDD на А-200.
Въпроса ми е как да прехвърля информацията на новия?
Върти ми се нещо за кутия. Но не знам кагато диска е форматиран в пуканката след това като го сложа в кутията ще го виждам ли на USB-то.
Ако вариянта е кутия, каква да взема?
Здравейте,
Има ли начин да гледам на пуканката пълните епизоди на The Daily Show? Флаш сайт е доколкото знам. Бих приел и по-високотехнологични решения като пускане през DLNA сървър от компютъра. Само някой да знае как става, че да ми каже кое след кое да правя... а, как , сигурно и сам ще мога.
Мерси,
Георги
Здравейте,
Като кача торент на пуканката, той започва да се сваля и всичко е ОК. Но ако го спра - да кажем от уеб интерфейса или рестартирам плеъра, торента не тръгва. Показва ми например 10% че е свалено и не иска да продължи. Минава време - понякога ден или два или 2-4 часа и ненадейно торента си тръгва .... и така до безкрай. Дали някой има подобен проблем или аз изпускам нещо .... ?!? С последния ъпдейт съм, но нямам идея дали с някой по-стар ъпдейт е работило, защото сега го ъпдейтвам за първи път, а пък и преди торентите забиваха пуканката и не съм си играл да свалям през нея. Мерси !