Отговор: Media Player - Dune (всички модели)
Авто фрейм рейта ще работи само с плеъра на дуне, на коди няма да може, освен ако не намериш в коди настройка да пуска с друг плеър (по принцип има, или имаше в по-стари версии и spmc, задържа се ок върху видеофайла и имаш избор какво да правиш)
Добре, а в приложенията, линукските на дуне, какъв торент клиент има?
За ремоут достъп до торент клиент, може да се ползва transdroid за андроид, има голям избор на клиенти и дори има интерфейс за андроидтв. Ето смимки на поддържаните клиенти. Обаче не знаем за дуне какво има :)
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...b29a67e37d.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...1e51dd200e.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...d1556ee7ef.jpg
За съжаление и аз отдавна минах на NAS и не съм слагал Transmission на новите модели.
Просто четох по руски форуми, че става и има версия за Realtek моделите.
Цитат:
Първоначално публикувано от
tolostoi
Добре, а в приложенията, линукските на дуне, какъв торент клиент има?
Няма никакъв. Има две приложения на кръст. Тубата и още нещо. Явно разчитат на Андроида за приложения.
Но идеята е да има ремоут достъп до торент от PC, а не от андроид. От по-старото поколение съм и все още предпочитам компютъра пред телефона. :BigGrin
Да, не отваря такъв адрес. Не знам дали изобщо има openWRT.
Изпратено от моят Mi 9 SE с помощта на Tapatalk
Хубаво е темите да не остават незавършени, та затова ето какво е решението ми към момента. Изтеглих Transmission BTC (има го Google Play). За сега сваля всичко и се държи стабилно. Много неподходящ за работа с големи дисплей и дистанционно, но web remote control (ip на плеъра:9091) работи много добре. През него има всички настройки и функции от, които имам нужда. Поради неизвестна за мен причина не можах да го свържа с Transmission remote gui, дава ми неоторизиран достъп, но и през web e OK. Просто няколко клика на мишката повече да запаметиш първо файла някъде и после да го качиш през web приложението. Благодаря на всички отзовали се.
Аз бих пробвал ttorent, гледам за андроид него ползват доста. Има и уеб интерфейс и и ремоут клиент. Това от впечатления в нета, на андроид не тегля торенти, понеже в мрежата ми има линукс и там ползвам transmission, но на андроид нямам идея как е.
Пак нужда от помощ.:) Като сложа мрежата на auto при всяко включване и и изключване ми сменя IP адреса и съответно не мога да го намирам по мрежата. Трябва да видя новия адрес и да сменям всичко настройки на отвлечения достъп. Като го сложа на ръчно, вкарвам си IP адрес, закача се към рутера, но няма достъп до интернет, иначе в домашната мрежа го виждам. Има и някаки допълнителни полета като DNS, но там нямам идея какво трябва да се пише.
На днс може да напишеш адреса на gateway (т е на рутера, или 8.8.8.8)
А най-добре от настройките на рутера, резервирай адрес за плеърчето и ще ти дава винаги един и същ. Някъде в настройката за DHCP сървъра трябва да е.
Не мога да променям каквото и да е по рутера, защото ми е от кабелния оператор и са му сменили фабричните пароли.
А на маска и шлюз какво да пиша?https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...494136fb3d.jpg
На маска се пише обикновенно 255,255,255,0 на шлюз пишеш ИП адреса с който се свързмаш с ругера. ако не си сигурен какво е при теб напиши в коман пром или повершел ipconfig и ентер и ще видиш това което ти трябва. На DNS не пишеш нищо би трябвало да ти разреши и без тях връзка.
На маската въведох това с 255. На шлюз първото възможно IP (1 накрая). На DNS пробвах празно, но не стана. След това с четири осмици както ме посъветва колегата по-нагоре се получиха нещата. Благодаря.
Здравейте! Имам интерес към Dune Pro 4k. Понеже видях, че има опция за запис, но не намирам някакво видео в интернет, което да показва начина на записване,бих искала да знам дали аз не съм се объркала нещо или няма видео, защото по принцип е забранено да се записва. Та ако някой от вас има такава мултимедия ще се радвам да ми изясни как стоят нещата и ако е възможно да ми прати видео на начина на записване. Благодаря!
Прави запис от друго външно устройство през HDMI-in. Аз имам на Запитито, но не съм пробвал никога. Има приложение за запис което прихваща подаденият сигнал.
Здравейте, някой знае ли дали софтуера на Dune HD Base 2.0 може да се ъпдейтне, така че да може да чете H.265 филми?
Мерси.