Отговор: Re:Media Player Diva Full HD Premium 3D (RTD1186DD-3D)
Здравейте, имам следния проблем: имам едно домашно кино Panasonic SC-PT860, което за жалост поддържа само АС-3 и РСМ през своя оптичен вход. Въпросът ми е: може ли този симпатичен плеър да изкара от филм MKV с DTS звук 5.1 сигнал, който да бъде разчетен от моето мило домашно кино? Благодаря!
Отговор: Media Player Diva Full HD Premium 3D (RTD1186DD-3D)
Здравейте на всички. На път съм да си закупя такъв плеър.Изчетох цялата тема, и не видях някакви сериозни проблеми в плеъра, но никъде не срещнах следния казус. Има ли възможност за ъпдейт на андроид системата на 4. Съдейки по този продукт където най отдолу дейзи дават линка за ъпдейт на андроида би трябвало да може. Какво е вашето мнение?
Отговор: Media Player DIVA Full HD (RTD1073DD/DD+)/ FAQ в 1-ви пост - част 2
Здравейте колеги !!! Имам малък проблем с вентилатора на Дива-та - Спря да работи. Не е блокирал а е прекъснал електрически. Намерих един , който абсолютно точно пасва , но лопусите са много на брой (което до някъде е добре) и шумотевицата в стаята е непоносима. Ето и модела на оригиналния вентилатор : FD 124010-SS1ZP 12V 0,07A . Някой ако има идеи ще съм благодарен.
сложи какъвто и да е стига да пасва като размери,а за шума - вържи му някакво съпротивление последователно, но не по голямо от това което е необходимо да завърти при първоначално пускане ( трябва да има поне 7V в/у вентилатора) и проблема с шума е решен... :)
Благодаря за съвета. Ще пробвам да намеря оригинален и ако не успея ще приложа този вариант.
Цитат:
Първоначално публикувано от
dionisy
Здравейте на всички. На път съм да си закупя такъв плеър.Изчетох цялата тема, и не видях някакви сериозни проблеми в плеъра, но никъде не срещнах следния казус. Има ли възможност за ъпдейт на андроид системата на 4. Съдейки по
този продукт където най отдолу дейзи дават линка за ъпдейт на андроида би трябвало да може. Какво е вашето мнение?
Здравей! Този форум и плеъра от твоя линк нямат нищо общо. Има друга тема във форума, специално засягаща този, който те интересува. Що се отнася този плеър, Android-а е бесмислица, но пък е рекламен трик за повече продажби. Сам си решавай!
Виж в сервиза им трябва да могат да ти продадат. Някъде в темата четох че добре се справя и без вентилатор ако няма хард , и аз вече 2 месеца го ползвам с изключен вентилатор (без хард) само стримвам от компа .Въпроса ми е дали така да го оставя и дали няма да се развали , не планирам слагане на хард.
Аз съм с хард и с изкючен вентилатор от доста време, но харда почти не го ползвам, а и той се изключва след 5 мин. ако не е активен. За около година вече нямам проблеми :)
Здравейте подариха ми media player diva full hd premium 3d center имам и 3d рейди проектор бено но немога да пусна плеера в 3д режим, картината е на две разделена някой може ли да помогне.
Цитат:
itzo
Здравейте подариха ми media player diva full hd premium 3d center имам и 3d рейди проектор бено но немога да пусна плеера в 3д режим, картината е на две разделена някой може ли да помогне.
Натискаш MENU след като си пуснал филма и избираш 3D SBS и си готов!
Здравейте! Искам да попитам ако си купя този медия плеър, защото по коментарите тук ми се струва добър, дали ще мога да гледам Full HD SBS 3D, BD3D, ISO3D на моя 3Д или трябва да си закупя друго устройство ? Извинявам се ако някъде е имало подобен въпрос и съм го пропуснал !
Цитат:
spark33
Здравейте! Искам да попитам ако си купя този медия плеър, защото по коментарите тук ми се струва добър, дали ще мога да гледам Full HD SBS 3D, BD3D, ISO3D на моя 3Д или трябва да си закупя друго устройство ? Извинявам се ако някъде е имало подобен въпрос и съм го пропуснал !
Малко си объркал плеъра и темата , нашата Дива няма такива възможности . Виж това https://forum.setcombg.com/%D0%BC%D1...1186dd-3d.html
Цитат:
ra6o74
Натискаш MENU след като си пуснал филма и избираш 3D SBS и си готов!
след като е пуснат филма и натисна MENU никъде няма 3D SBS
...а , има ли DIVA клонинг на PlayOn! HD2 ?
Цитат:
itzo
след като е пуснат филма и натисна MENU никъде няма 3D SBS
В момента нямам филм, който е 3D, но съм сигурен че е от Menu - където има опция за обръщане 2D в 3D, 3D SBS (или нещо подобно) и 3D TUB. Ти поне какви опции излизат.