Здравейте,
Търся най-евтиния вариант за 3D ISO плейър.
Други екстри не ме интересуват, тъй като TV-то - LG 47lm620 си поддържа всички други формати.
Благодаря предварително!
Здравейте,
Търся най-евтиния вариант за 3D ISO плейър.
Други екстри не ме интересуват, тъй като TV-то - LG 47lm620 си поддържа всички други формати.
Благодаря предварително!
погледни тази тема - https://forum.setcombg.com/%D0%BC%D1...1186dd-3d.html
Смятам, че там ще намериш своя отговор.
Това е просто един мини компютър с Андроид. Не мога да потвърдя дали ще ти свърши работа, но имам съмнения.Иначе въпроса ти е малко странен. Все едно да напиша - търся кола да вдига 300. Никакви други екстри не са ми нужни и затова искам да струва колкото една Дачия.
Поддръжката на 3D ISO изисква най-мощния хардуер за момента при плеърите и съответно могат още куп други неща. Това, че точно няма да ги ползваш не е причина да ги продават по 100 лв.
Аз чакам едно такова (EGREAT) R6S 3D Network HD Media Player with Wifi TTH-99045 - TinyDeal да ми пристигне - като дойде ще пиша как е , но като хардуер е на 90% със споменатата "Дива" , така че ...
@svetlio1, интересно нещо си си поръчал. С нетърпение и аз ще чакам за отзивите ти! За конфигурация с този риълтек чип е интересна цена. Ако може и да споделиш после дали си отървал ддсПоздрави и успех!
И да не го отърва ще е към 25 лв още - става 150-160лв - тук е 210лв и то по-евтиния модел без Wi-Fi .:D
Пиши като го получиш да знам дали да поръчвам и аз ;0
Единственото, което ме притеснява при егрита е, подръжката на фирмуера. Като цяло всички такива устройства са излезни от копирачницата в Китай, като клонинги на по-известни марки. Пускат ги с някакъв скалъпен фирмуер, но много често той е пълен с бъгове, а те не се трудят да го опряват, защото клиента им е важен, само докато плати парите.
В случая с DIVA и някой други модели, хубавото е, че излизат ъпдейти от ентусиасти. Иначе като хардуер - всичко е базирано на едно и също желязо - 1185/86, въпроса е единствено от кой гараж в коя китайска провинция се е измъкнало.
Ще чакам отзиви с нетърпение! Цената е много добра.
И за него се намират различни версии (полски ,чешки ,руски че и румънски) , а до колкото четох тук там май няма проблем и с инсталирането на "по-популярни" :D версии .Да дойде първо , пък и ще видя как е оригиналния фирм - по-принцип не ми трябва нещо за "ръчкане" - ако няма големи проблеми с оригиналния , едва ли ще тръгна да го сменям .![]()
С "безплатна доставка" еи там обикновено е към 20-30 дни - очаквам другата седмица да е тук (освен ако не ме изненадат и дойде до края на тази ) .
Днес ме изненадаха приятно и устройството вече е при мен , че даже отървах и ДДС-то- тая вечер (ако остане време , че има и именници за уважаване
) ще тествам .
Браво, със здраве да го ползваш и много хубави филми да изгледаш! Сподели как функционира дистанционното, читаво ли подава командите или трябва да се целиш...
Ами добре си е - малко е голям хода на бутоните и пластмасите са евтинджос (на дистанционното) , но иначе самия плеър е от масивен алуминий и добре изработен -дава вид на доста по-скъп продукт .:D В комплекта няма HDMI кабел и дори батерии за дистанционното, но явно е за да докарат цената
. Иначе снощи пробвах малко - всичко върви добре - днес ще пробвам и 3D BD iso. . Няма настройка за български на субтитрите и трябва ръчно да се избират , но с избор на руски тръгва на български (ако няма и руски субт. във филма) . Най-съм доволен ,че има лед инфо дисплей , че иначе трябва всеки път тв да пускаш .