Резултати от 1 до 3 от общо 3

Mp3 player съвет/помощ/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jun 2006
    Мнения
    214
    #1

    Mp3 player съвет/помощ/

    спрял съм се на Sony и Samsung.
    сони ми ги пише, че са с литиеви батерийки. кой от двата ми препоръчвате? как са и със звука, знам че самсингите са несравними по звук-качество
    препоръчайте ми някой до 150лв. по-възможност с литиева батерия и добър наистина добър звук, като на самсунга, защото съм го слушал

  2.  
     
  3. Senior Member
    Тук е от
    May 2004
    Мнения
    3,779
    #2

    Re: Mp3 player съвет/помощ/

    И не е нужно да пускаш една и съща тема няколко пъти.

  4. Member
    Тук е от
    Jan 2002
    Мнения
    503
    #3

    Re: Mp3 player съвет/помощ/

    аз имам Сони, от ония кръглите как да ти кажа - батерията държи МНОГО! на пакета пише, че държи 70 часа. Дурасел наистина държат горе-долу толкова, и мисля, че е добра инвестиция - 1 лев батерийка мен ме държи около месец за около 90-120 минути слушане на ден. за сравнение - когато взема чисто нова батерия и пусна плейъра на десктоп колонки и звучи цяла нощ (без да преувеличавам), батерията пада само с една черта (от 4) на дисплея. и сега се запитай за какво ти е литиево-йонна? друго нещо, което на много малко места го пише и никой консултант в магазин няма да ти го каже - имаш 2 потребителски еквалайзера със 7 степени на бас и требъл, което е страхотно! дизайна на плейърчето е супер - по снимките изглежда много зле, но когато го държиш просто ти залепва на ръката, управлението е много добро. звука (най-важното) е ЖЕСТОК! басите за много здрави, високите са супер, и колкото и да си го усилил няма да криви (освен ако мп3то не е прецакано).
    единственото кофти нещо е софтуера, който върви с него. ужасен е! много тромав, тежък и отвреме навреме се прецаква - например на мен по едно време със всяко стартиране ми дърпаше некви "repair"-и от интернет. друг път пък изобщо не щеше да тръгне, и трябваше да преинсталирам целия уин! и не можеш да качиш нищо без софтуер. обаче има и добра част! сони изкараха някаква нова версия на този софтуер, дърпаш си го директно от сайта - малко по-малко тромав е, и според форумите из интернет не се прецаква като стария!
    добрата страна на мизерията със софтуера е следната - можеш да си подредиш парчетата както искаш да ги слушаш, в папки, не е задължително да са по имена. освен това можеш спокойно да вкараш едно парче два пъти (не че ще ти се налага...). и нещото, което най-много ме кефи - Atrac3plus! това е аудио формата на сони - огромна компресия и на слушалки на максималната компресия съвсем леко се забелязва промяната в качеството. и не е истина колко парчета можеш да събереш - аз на 512 Мб, на средна компресия събирам около 150 парчета!
    не знам за самсунга, но сонито определено си заслужава парите. аз го взех октомври за 180 лв.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

  1. Съвет за BD ISO Player
    От masterross във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 15
    Последно: 20-01-13, 23:44
  2. Съвет за избор на CD player за кола.
    От martovojda във форум Озвучаване на автомобила
    Отговори: 6
    Последно: 27-02-09, 21:34
  3. Съвет за DVD Player
    От Caesar във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 2
    Последно: 27-01-08, 11:26
  4. Съвет за Auto CD Player ?
    От Van Basten във форум Озвучаване на автомобила
    Отговори: 12
    Последно: 10-10-07, 18:47
  5. Съвет за MP3 player NEO MP-S01F MBEAT
    От DSI във форум Общ - хардуер
    Отговори: 2
    Последно: 13-07-06, 08:25

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе