Здравейте,
Трябва да си купя CD player за автомобила, при това доста бързо - до ден-два... А съм доста далеч от нещата, пък и няма време да се ровя много (не че пък намерих и нещо по форумите). Ще съм благодарен ако някой, който се занимава с такава техника или скоро е купувал и респективно проучил пазара помогне с мнение и съвет.
Оказа се че се предлагат невероятно много марки (Sony, JVC, Blaupunkt, Pioneer, Panasonic, Neo, etc.) с доста модели.... наистина се изненадах...
На първо време ако може да ме ориентирате как стоят нещата с марките при auto CD player-ите (защото например при телевизорите бях чел доста отзиви, че Sony не е това което е било време... дали е така и тук ?!).
По принцип бях решил да си търся модел с USB вход, но май се оказва че цените са с +100 лв. отгоре спрямо моделите без такъв... има само 1 Neo и 1 Huinday (в "Денси") за под 200 лв., но не знам дали ми се рискува с такива марки... Казано честно май не ми се дават почти двойно пари за модел с USB, така че май се ориентирам за неще средна ръка (150-180 лв... 200 макс.)...
Единия вариант е Sony за 159 лв.:
http://www.densi.bg/index.php?menu=3...uct_id=1112690
Другия вариант като марка е JVC, но май там си бях харесал модел с USB, в момента не мога да посоча линк към модел без USB.... Но не знам, може би друг марка ?
И още нещо - пича от Technopolis доста компетентно (и убедено) ми обясни, че Sony е повече марка отколкото качество (поне в моделите до 200-250 лв.)... не мога да възпроизведа точно термините, с които го обясни, но ми каза че еднотипните (разбирай и на една цена) модели на JVC били по-добри защото имали някаква си джаджа, която гарантирала по-дълга работа без "прескачане" на плейъра, докато Sony нямала такава и т.н.
Та накратко ако може поне да ме ориентирате към марка ? JVC или Sony, или може би някоя друга ?
А някава принципна разлика в характеристиките - аз поне не виждам абсолютно нищо различно между моделите на всички марки освен външния дизайн.... единствените разлики са в наличието или не на USB, всички останали характеристики са същите на почти всички модели в класа 140-200 лв. Или бъркам ?
Благодаря предварително на всички, които дадат мнение !