Започвам настройките за теглене на фаилове с торентклиент, както са в указанието но като стигна стъпка 2.1 и вкарам IP в браузъра излиза екран които ми иска юзернейм и парола ---такова нещо от къде да го взема-нямам идея помогнете!!!!![]()
Започвам настройките за теглене на фаилове с торентклиент, както са в указанието но като стигна стъпка 2.1 и вкарам IP в браузъра излиза екран които ми иска юзернейм и парола ---такова нещо от къде да го взема-нямам идея помогнете!!!!![]()
Добре дошъл в форума !
От аптеката !![]()
С тези обяснения - това е отговора !
![]()
Викни някое комшийско хлапе. Ще ти обясни всичко за торентите. И ще се разминеш само с количкаПървоначално публикувано от efi
![]()
Аа , няма да стане само с количка и те захитряха ! Тук не става въпрос за обяснение , малко е по-сложно , но ако колегата беше споменал какъв е плеъра , с кой FW , каква операц. система използва , можеше и да му се помогне !Първоначално публикувано от glowndark
Ами плейъра е Дива-
Software:v7.0.14. r2374
Compiled at:Nov 16 13:36:26 2009
Bootloader:0016.0202.0017L
HWaddr(eth0):00:CE:39:22:0A:15
HWaddr(wlan0):Unknown
Board:1073DD
HDD model:ST31000524AS
HDD capacity:1.0 TB
HDD free space:999.2GB
Комра е ФуджицуСименс -ОС XP и е свързанс wi-fi Рутер на който с кабел е вързан плейъра.
Дано това е достатъчна информация- а това за количката не го разбрах-Аз ли да се кача вътре или плейъра да кача
Иоще нещо - аз хапчетата си ги пия редовно
Явно не си го разбрал , личи си ! Става въпрос за почерпка с Кока Кола / няма как да ти сложа ударение ! / на някое комшийско хлапе , което е по на ти с торентите ! Аз това за хапчетата - не го разбрах !!Първоначално публикувано от efi
Харда ти какъв е , ако е вътрешен е добре да е форматиран от плеъра ! Имаш ли пусната някаква защитна стена - от XP-то или от антивирусна програма ? Как си влизаш в компа - имаш ли парола ?
Досега ползвал ли си торент-клиента на Дивата или ти е за първи път ?
Като за начало е добре да си смениш FW / софтуера на Дива-та / с по-нова версия , даже е задължително !! Тази е доста стара и не всичко работи при нея !
Напиши ми коя версия да сложа-не най-новата а най-стабилнатаПървоначално публикувано от civica
Колега , това което искаш не е никак лесно , то много вода изтече оттогава ! Ако искаш , попрочети малко из темата за да добиеш представа за възможностите на по-новите версии на софта ! Сложи си някоя , а после ще я ъпдейтнеш !