Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 27

НУЖДАЕТЕ ЛИ СЕ ОТ ПОДГОТОВКА ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2005

Нуждаете ли се от подготовка по английски език?

2.  

3. Member
    Тук е от
    Oct 2002

Определено не.[^]

4. Member
    Тук е от
    Jun 2003

Определено не.

Ще си предложиш услугите на форума ли? []

5. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

определено ДА

6. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

ОПРЕДЕЛЕНО НЕ, въпреки че от 13 години го уча тоя език и до ден днешен не мога да се справя с бедността на речника си. [V]

7. Cko
    Cko е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Aug 2001

бе писна ми да го уча тоя английски, ай сиктир, гласувам твърдо НьЕ [:P][:P][:P]

8.  

9. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

ОПРЕДЕЛЕНО - ДА и то от сериозна.

10. Тук е от
    Jan 2005

BerkStock, въпреки че има отделна тема, ще Ви отговоря тук. За да научаваш думички, трябва да правиш изречения с тях - т.е. да се съчетае граматика и думи, както и говорене. За целта е най-добре да се правят упражнения от български на английски и да водиш диалози. Виж на сайта ми - общоезикова подготовка - общ английски - там има обяснения какво е важно да се прави - ползвай линка над мнението ми, да не ми се карат, че си правя реклама []

Ученето на думи не е нито прекалено трудно, нито толкова неприятно - според мен не е обективна причина да зарежеш английския език, освен това и да го зарежеш - той няма да те остави []

ru-boy и Mr.TECHNO - ами започвайте - всеки ден отлагане Ви коства много в геометричната прогресия на изучаването на английски език - препоръчвам Ви частни уроци вместо разни курсове по папагалски системи - можете да прочетете същото, което съм препоръчал на BerkStock - не мога да изпиша толкова във форума- за да имате основа за сравнение.

11. Member
    Тук е от
    Nov 2002

ОПРЕДЕЛЕНО - ДА , няма смисъл да си кривя душата . Но на този етап не ми трябва толкова сериозно .

12. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Лично аз говоря и се изразявам на английски, като чилиец, прекарал 2 седмици в САЩ. Ще рече, справям се отлично, но после имам мускулна треска на ръцете.

Шегата настрана, но имам приятели покрили CPE<font color="red">*</font id="red"> level на Cambridge ESOL exam и никога не съм чувал от тях, че нямат нужда повече да усъвършенстват познанията си по езика. Единия от тях преподава английски език на американчетата в Маями.

Мисля, че това е правилната позиция за език, който не ти е native.

Разбира се, ако езика ти е нужен в тясно специалицирани диалози, може би някой ще се чувства отлично подготвен, но въпроса не мисля, че е такъв.

Бих се радвал, ако мога да се изразявам и да разбирам правилно всякакви разговори. За съжаление не е така и отговора ми е, че имам нужда от подготовка.

И ... Тони, да ти споделя ... много шарена страничката. Не изглежда сериозно честно казано. Тук, в този форум има хора от Варна, които за едно мини курсче, ще ти направят страницата като за учебник. Не е обидно, кой каквото може.

<font color="red">*</font id="red"> CPE- Certificate of Proficiency in English

13. Тук е от
    Jan 2005

Благодаря, ще взема мерки... но наистина нямам много време, а това са ми възможностите. Разработвам нови материали, а не обърнах внимание на дизайна много - като си подготвя пълния набор от неща за публикуване - вероятно ще потърся специалист.

Имал съм ученици като точно теб - идват примерно 1 път в седмицата и само разговаряме на англйски - даде резултат, защото хората в IT бизнеса постоянно са принудени да четат на английски и то сериозни неща, трябва им да се очупят само и да преодолеят говорната бариера (а и като се съберем няколко интересни личности, става истинско удоволствие[] ). Аз съм също един от малкото преподаватели, които работят специално и върху произношението - разбирай го като логопед на английски.

14.  

15. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

<font color="blue">--- offtopic ---</font id="blue">

<font color="orange">@Tony_Jordanov и останалите</font id="orange">

Сега забелязвам, че са те оглозгали в една друга тема, та в тази връзка ще ти разкрия една малка тайна.

Много приятелски са настроени всички в този форум, помагаме си, дори [макар и рядко] се събираме да хапнем и да пийнем [някои аматьори и до fdisk], но в началото е нормално да бъдеш позакачан малко, да ти се вземе страха един вид. [:D]

Та да не вземеш нещо да се изкоркаш и да се откажеш да пишеш!

Честита Нова Година ти желая и добре дошъл във форума.

<font color="blue">--- offtopic ---</font id="blue">

16. Member
    Тук е от
    Jul 2004

Анкетата да си призная ми е малко безмислена (мое мнение) какво означава НУЖДАЕТЕ ЛИ СЕ ОТ ПОДГОТОВКА ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК или пък ЗНАЕТЕ ЛИ АНГЛ. ЕЗИК? Това са риторични въпроси - език, какъвто и да било няма научаване, защото постоянно се променя и развива. Латинският език е изключение, защо ли []

По същество - ДА, но освен подготовка изисква и практика

17. Тук е от
    Jan 2005

Скоро беше нова година и трябва да Ви кажа, че не един или двама са вдигнали чашите и са си пожелали освен здраве и професионален успех и да се развиват и да научават нови неща - за доста от тези хора темата е право в сърцето според мен.

По въпроса за практиката - всеки специалист в каквато и да е област, чете (поне според мен) минимум 1 час на ден специализирана литература. Голяма част от новостите, а и не само те са на английски език - ето Ви практиката. Голяма част от тези специалисти работят за чужди фирми, на около 30% от учениците ми шефовете им са чужденци - дори им плащат обучението и се обаждат и казват, че са много доволни.

18. Member
    Тук е от
    Jul 2004

*въпросче, малко страни от темата * @ Tony_Jordanov погледнах ти сайта в хитбг, та ти какво си си наумил да правиш тук - да си набавяш клиентела, да популяризираш сайта си и съответно деността си или да помагаш на доброволни начала[?] Едно предложение от мен - поне сложи като "зарибявка" някое друго безплатно тестче, полезни връзки и си оправи граматиката и правописа (последното се отнася и за мен[:I] и все пак не аз претендирам за проф. познания в областта на езикознанието)

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Търся програма за обучение по английски език
    От vikito25 във форум Общ - софтуер
    Отговори: 5
    Последно: 01-03-12, 20:23
  2. Отговори: 5
    Последно: 31-10-06, 12:30
  3. Програма за английски език
    От Tores във форум Общ - софтуер
    Отговори: 2
    Последно: 25-12-05, 12:21
  4. АНГЛИЙСКИ ЕЗИК - ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ
    От Tony_Jordanov във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 23
    Последно: 01-02-05, 02:30
  5. Отговори: 15
    Последно: 23-05-04, 12:50

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе