Привет, бих искал да коментирам, по важните неща ......Първоначално публикувано от orbital
Ellion TVRoi-T1 е разочарование.- всеки има право на мнение, все пак вече е демокрация
Каква е тази истерия че имал Андроид? - като всеки НОВ продукт на пазара, предполагам и този буди интерес в потребителите
Нормално ли е да не можеш да стигнеш до менюта без мишка при положение че имаш само два у ес би порта които вече си заел с външния диск и безжичния адаптер и просто и да искаш да ползваш мишка е малко трудно да я ползваш. - каква ще е ползата едно устройство да има 10 USB порта, от които да се ползват само 2-3 и да оскъпяват излишно продукта ??? За тази цел са направени USB хъбовете. Който иска да използва повече от два USB входа, на помощ идва USB хъба.
Освен това плеара се стартира бавно. - все пак е с Операционна система! Не знам какво очаквате?!? Ползвам мобилен телефон/1,2Ghz/ с Андроид, не бих казал, че дори и той стартира светкавично, макар че ми се иска!
Има бъгове-например при старт десктопа ти е с остатъци от началния надпис и трябва да рестартираш. - не съм наблюдавал този проблем. Това разбира се не означава че не съществува. Ще проверя.
Дебелата работа обаче става когато си купиш безжичен адаптер който отговаря на единственото изискване от производителя а именно 802.11b/g/n WLAN и устройството НЕ го разпознава!
Защо е така нима е професионално да не предупредиш че не всички адаптери с тези показатели могат да се позват?
И при положение че си купил никак не ефтин адаптер.Сега какво следва-отиваш да връщаш продукта, да взимаш пак на риск
друг адаптор ... - тук мисля, че е излишно да коментирам каквото и да било! Това, че на всички Wireless USB адаптери пише, че поддържат b/g/n не означава че са с един и същи hardware. Още повече, когато става дума за подобен тип устройства, за Realtek се разработват специални адаптери, които да са съвместими, за SigmaD също и така ......
Поздрави на всички
п.п. има нов фирм, LINK