Моля ви за мнения по въпроса,има много плеяри но кои е наи добрия качество -цена!![]()
Моля ви за мнения по въпроса,има много плеяри но кои е наи добрия качество -цена!![]()
Има !! Че и по-евтини се намират !![]()
civica е признат спец. по мултимедийните плеари в този форум!
И след това кратко хвалебствено начало, щом сме на тема всичкоможещи плеари, да питам и аз.
Бюджетен мултимедиен плеар с подръжка на 3D възпроизвеждане, предлага ли се на родният ни пазар?
Тези, на които съм попадал търсейки инфо, са само с он-лайн поръчки и доста над границата 200-250 лв.
Забрави за истинско 3D , засега ! Хардуера не е готов още ! Иначе -има , даже и такива конвертори от 2D към 3D !
И , да - не са евтини ! На родния пазар не се предлага , но то и по другите пазари ги няма , засега !
Asus O!Play HDP-R1 също има S/PDIF
Мисля, че и евтиният Apacer който го продават в Multirama също имаше.
Колегата просто се е объркал , не е разбрал точно за какво иде реч ! Случва се , нищо фатално не е станало ! Напротив , наново се разисква това , което е писано преди време !
Хюндая L110 също чете всичко . Има и оптика .
Как се казва този плеяр,защото не съм го виждал до сега.Благодаря предварителноПървоначално публикувано от civica
И да ти кажа , няма полза , но Datagе HD-Pro M1 ! Това беше само като пример , има много подобни , че и по-добри !
Кои е наи добрия за тази цена,според тебПървоначално публикувано от civica
Моя , който продавам , но е малко по-скъп , но си заслужава !![]()
А може ли да измислим нещо за ценатаПървоначално публикувано от civica
Колега по принцип може , но не е това начина ! Само виж цената в ЮК на местния дилър , понеже друг не продава този плеър в Европа !
http://www.futeko.com/browse.php?cat=featured