Да си направи собствен софтуер , щом това му е проблема ! Никой не се оплаква от това ! И като не се показва нищо какво - ТВ-то си стои включено и без картина - голяма глупост !
Да си направи собствен софтуер , щом това му е проблема ! Никой не се оплаква от това ! И като не се показва нищо какво - ТВ-то си стои включено и без картина - голяма глупост !
Няма плеър, който да не показва поне черен екран между отделните видео файлове в този режим.
Той за това питаше неслучайно за "специален" явно.
Не ТВ-то без картина. Номера е видеото да си върви на екрана и да си прехвърля от файл на файл без по между прехвърлянията да се изписва инфо или разни символи все едно е едно цяло.
Аз съм виждал такъв софтуер но само за компютър и то за видео наблюдение. Камерите снимат парчета по 2МБ и някакви си секунди. Но когато ги плейнеш през приложението ги кара като цяло непрекъснато видео. Та тоя тип приложения имат и възможност за генериране на Web стриймове които да се гледат дистанционно ама пак на парчета и със софта изглеждат като цяло. Ама за плеър![]()
Имах впредвид черен екран , на който за секунда/две се показва някакъв знак и видеото/аудиото си продължава ! Това ли му е проблема , че да е " специален " ?
Може и да стане за в бъдеще - всичко в едно , но цената няма да му понася ! То и сега има такава марка плеъри - Evolve , с Интел i3 чип и Ati 5ххх видео , но кой и за колко ги продава още не съм разбрал !
Е тук вече е момента hnikolov вече да уточни само с примигване без символи и надписи дали го устройва и т.н. т.е малко повече инфо![]()