Колега беше прав плейва си 3д исо!Отворихме друга бройка и всичко което имах на 3д исо тръгна и хд900а беше закупен!
ДА ВОБСУБ ЧЕТЕ 100% при СБС пробвах го няма разминавания .За мен това плейче е идеално.
Аудио не съм пробвал
Колега беше прав плейва си 3д исо!Отворихме друга бройка и всичко което имах на 3д исо тръгна и хд900а беше закупен!
ДА ВОБСУБ ЧЕТЕ 100% при СБС пробвах го няма разминавания .За мен това плейче е идеално.
Аудио не съм пробвал
Aз до сега не съм засекъл нещо да не ми е отворил плеъра, но все още не съм пробвал "Ape". (само full SBS за сега неще да чете)
Здравейте,
Мерси за инфото. Къде и продават тези плеърчета. Може ли линк? Нещо не мога да ги намеря.
Преди месец си купих това HiMedia Full 1080P HD Network Media Player HD600B, от следния Online магазин http://www.nikingstore.com/shop/hime...d600b-216.html
Много съм доволен от него.Каквото съм пуснал на него всичко чете.Сега го продавам понеже искам да си купя 3D модела пак от същия магазин.Продават се много по-евтино отколкото в България.
Избрал съм си този модел http://www.nikingstore.com/shop/hime...layer-464.html
Доставката до България е FREE.
Хмм, ама гаранция 2 месеца само. Нещо намирисва тоя магазин.
Някой да е взимал от тези http://www.focalgadgets.com/himedia-...ltek-1186.html изглеждат читави, поне гаранцията им е 1 година.
Здравейте ,
Обмислям покупка на този плеър и имам въпроси към притежателите на плеъра.
Моля, да споделите може ли с 3D full HD Multimedia Player да се гледат 3D филм на SAMSUNG C650 (2D tv)?
Относно браузъра ,може ли да се гледат клипове от Vbox7?
Поздрави на всички!
С никакъв плеър не можеш да гледаш 3д филми на този телевизор.
Благодаря , за бързия отговор Lazarus18.
Значи ,ще се тръгва в посока без 3D,
Моля за коментар относно Браузъра.
Здравейте,
обмислям покупката точно на този плейър , но след като се обадих в офиса на фирмата която ги продава в България разбрах че нямат бройки от него , а от HD900A (казаха ми че нямат разлика, освен в дисплей и вътрешен хард диск ???) като има два модела на 350лв. и на 380лв. Искам да помоля собствениците или някой от потребителите на форума който има преки наблюдения над HD900A да каже дали си заслужава парите и дали в действителност възпроизвежда 3D ISO.
Пич ти се се превъзбудил от звука по стаите, сетих се кой си и ти казах ,че ги продаваме с по добри захранвания, а това се отразява на картината и звука, а за кеш въобще не съм споменавал, но казах,че можем да добавим памет ако се налага. Не зная кой си питал за 3D iso, но явно е бил някой посетител, като теб и той ти е отговорил така , както знае Ние много добре знаем какво продаваме. Иначе каква е далаверата да ги купувате от Футеко ? Превод на парите, доставка и на практика с ограничена гаранция , от която изпищяха 4-5 човека досега, купували от Футеко. А и част от парите не остават в БГ .Първоначално публикувано от icogen
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1337271345[/time]_________________________________________________
Възпроизвежда 3D iso без проблемиПървоначално публикувано от icybox
Коя фирма гледаш? Не може ли да ти докарат по предварителна заявка?Първоначално публикувано от icybox
Значи тегля това ********************/download.php/3057...1-MWT.torrent,качвам го на HDD свързвам и гледам истинско 3D
При гледане на3Д,може ли да си разпънеш картината,да няма черни ленти отгоре и отдолу?
Здравейте,
Моля да кажете от къде е най-добре да се купи в БГ този плеър? (освен homecinema).