Дай линк на такъв формат, за да ти кажа.
Преглед за печат
Дай линк на такъв формат, за да ти кажа.
Пфуй, тамън се наканих да си взема още една такава гадинка и да се окаже, че ги няма никъде. Наистина ли няма да има нова доставка? Чака ли се нов модел или въобще нищо не се знае?
martinich,нещо от тези
********************/details.php?id=277339&hit=1
********************/details.php?id=319948&hit=1
Depeche Mode Black Celebration Vinyl 24/192 (download torrent) - TPB
Def Leppard - Pyromania(1983) [Vinyl Rip (24-bit, 192kHz)] (download torrent) - TPB
The Pirate Bay - The galaxy's most resilient bittorrent site
24bit 192khz Torrent Download - TorrentCrazy.com
********************/torrents/164877/
********************/torrents/161825/
Музиката на Вая Кон Диос тръгна. Другите не съм ги теглил. По уайфи малко насича, но го отдавам на ретролаптопа си. С външно ХДД няма проблем.
Сърдечно благодаря,martinich:033:
Ако не ти се чака новия модел, тоя го има в амазон ук. Излиза около 180 лв и идва за 3 - 5 дни.
А ще има ли нов модел или просто вносителите са малоумни :)
Здравейте, не можах да намеря отговор дали zandov е подкарал субтитрите, но аз имам същия проблем: вчера си купих WD My Book Live 2 TB, вързан в мрежата, и четейки от там филма, плеърът не плейва субтитрите, доката на флашка в usb порта на плеърът се получава. Искам да поясня, че имам пермишъни върху суответния .srt файл, излизат ми английски субтитри, но български не излизат.
али
WD TV™ Live Hub с вградения диск дали поддържа някакво опростено меню за блу рей дисковете, ако някой има и може да сподели ще съм му благодарен.
Здравейте,
Първо не разбирам много от тези плеърчета, но искам да се науча :)
Имам Media Player Western Digital Live 2011 (WDBGXT), който е вързан по WiFi с рутер Linksys Wi-Fi E3200(Linksys Wi-Fi Router E3200)
Външен хард диск с филми е вързан към рутера, a не към WD Digital Live 2011 (WDBGXT), за да мога да имам достъп към хард диска от всякъде
Когато си пусна филми в DIVX формат(които са на хард-а на рутера) с WD Digital Live 2011 на телевизора, нямам проблем с възпроизвеждането
Когато си пусна филми в DVD формат с Лаптоп по WiFi, нямам проблем с възпроизвеждането
Но повечето филми в DVD формат, които ги пускам с WD Digital Live 2011 на телевизора ми, насичат и то по скоро в звука е проблема(през Лаптоп-а нямам проблем с възпроизвеждането на тези филми)
Може ли да ми кажете какво мога да направя, как да тествам къде ми е проблема да гледам DVD филми по WiFi ?
Някой гледа ли DVD филми през WiFi с WD Digital Live 2011 ?
Достъпа до хард диска на рутера по Samba протокол
Благодаря предварително за отговорите !
извинявам се, че няма да отговоря на въпроса ти, но защо сваляш DVD филми? Те са същите като обем с 720p mkv, a са с доста по-ниско качество и сложни за възпроизвеждане за много плеъри.
Опитай за проба ако вържеш вънпния диск директно към плеъра дали се четат защото подозирам, че проблема ти не е в WiFi.
мерси за отговора,
ще пробвам довечера да сложа и хард-а директно на плеъра
P.S. намерих за сина, филми на Disney в DVD формат
- - - Обновено - - -
пробвах с хард-а директно на плеъра, всичко беше ОК, явно проблема е в WiFi или в рутера(за инфо нищо не свалям през този момент от Internet).
Ще пробвам да върна отново хард-а на рутера и през лаптопа по WiFi да пусна този филм[Meчо Пух :)]
- - - Обновено - - -
След като свързах хард-а отново с рутера, проблема с възпроизвеждането през WiFi на плеъра остана, докато през WiFi на лаптопа възпроизвеждането си е ОК
Благодаря предварително за Вашите предложения !
P.S. Някой гледа ли DVD филми през WiFi с WD Digital Live 2011 ?
свържи го към WD Digital Live 2011 (WDBGXT), пак ще имаш достъп към него от всякъде,Цитат:
Външен хард диск с филми е вързан към рутера, a не към WD Digital Live 2011 (WDBGXT), за да мога да имам достъп към хард диска от всякъде
дори и когато WD е изключен
Някой има ли представа кога ще са налични у нас новите WD TV Play?