има подобно за 70 лв с безплатна доставка UG802 Android 4.1 Mini PC - Dual-Core Cortex A9 1GB ROM 4GB ROM Wi-Fi HDMI
има подобно за 70 лв с безплатна доставка UG802 Android 4.1 Mini PC - Dual-Core Cortex A9 1GB ROM 4GB ROM Wi-Fi HDMI
Ами да то това същото като този за които питах и как е доволен ли си от него стрували си ? Имали клавиатура и мишка и хубавили си не видях да има снимка на тях или се купуват оделно Ако може повече информация да дадеш за продука .
Здравеите, как да свьржа DIVA-та кьм лаптоп с Windows 7 по LAN с кроснат кабел. Трябва ли някаква програма за да се видят двете устройства?
Здравейте,
има ли хора с този плеар, защото ми се струва, че не е толкова популярен.
Андройда ми е доста труден за управление на плеар, нещо не е и оптимизиран.
Ако някой е намерил решение и евентуално знае дали може да се качи друг фърмуеар това ще е чудесно.
Здравейте,от скоро имам такъв плеар-много е хубав и има много възможности,но имам малък проблем.Субтитрите на 3д филмите ми вървят някъде до 1 час и 11 мин.След това изчезват.На 2д филмите няма никакав проблем-вървят ми до края на филма,само на 3д-то.Някой,ако може да ми помогне,ще съм му благодарен.
Този пост е редактиран от Hristo Dexter Zhelyazkov; 12-05-13 в 08:34.
Дааааа проблема със субтитрите явно не е само при теб вчера го забелязах и аз. Субтитрите вървяха някъде до 1час и
11 мин. след това изчезват. Пробвах на няколко плеара същата работа. Интересното е че аз съм със firmware на IconBit Ако има и други колеги с този проблем моля пишете за да търсим решение.