Аз пробвах и с най новия на блутаимс не става докато го цъкна и изкача логото на дива и до там.
Аз пробвах и с най новия на блутаимс не става докато го цъкна и изкача логото на дива и до там.
При проверката на ID каква информация ти дава?
Не би трябвало да видиш повече логото на топ диджитал, щом е качен друг фърм, освен ако не е забил по време на префлашването.
При мен например, откакто съм с фърм на MagicBox HD1200, няма и помен от старото лого.
Информацията на екрана при пускане на плеъра - Diva, Realtek, възможности и т.н. я имам при всеки един фърм.
Този пост е редактиран от raziel66; 04-11-12 в 16:37.
Аз не мога да кача друго.От както качих този на дива и нищо не мога да кача.
- - - Обновено - - -
Някой друг да предложи нещо.
Ето снимки на моя плеър къде е серийния интерфейс на платката. Snimka.bg: bt5530 - Снимки от GSM - bleyn
@bleyn82
Здравей!
Въпреки че началото на темата е старо, виждам че проблемът ти все още не е решен. За това ти давам два линка:
1. Това е фърм от друг плеър, но вътре съм сложил bootloader.tar от твоя модел. Просто в този фърм е променен инсталационния файл - не се интересува какъв модел е плеъра просто задължително презаписва бутлодъра. Ето линка: Dev-Host - BootChange.zip - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service
2. Това е оригинален фърм на Blue Times в който е указано да презаписва бутлодъра. Но ако опиташ първо с него може да се окаже че ще изпише грешка correct_id по време на инсталацията. Ето линка: Dev-Host - Bluetimes BT-3550B_0301_BootChange.zip - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service
Тъй като при теб доста са омазани нещата, инсталирай файла от т.1, след като приключи и плеъра се рестартира извади флашката и захранващия кабел. След това сложи на флашката фърма от т.2, инсталирай го и би трябвало сагата да е приключила.
Успех и пиши какво е станало
Утре ще пробвам,че сега не е в мен пращах го в един сервиз и нищо не направиха и седи в познат като го взема ще пиша да ли е имало ефект.
- - - - - - - - - -
Не става,но тя и флашката не светва и бутоните с които трябва да бутне и те не действат само стои логото на дива и се рестартирва и дотам.Пращах го в сервиза на Вали в Търново и те не се справиха.Очаквам други предложения за сервиз или да пробвам нещо друго.Благодаря на колегата ra6o74 за опитите да помогне.
Този пост е редактиран от bleyn82; 11-12-13 в 21:23.
@bleyn82 - Писал съм ти на лични.