Уиндоус 98 SE не иска да възпроизведе видео.Направих формата WMV и с XP работи,но там имам качен ACE Mega Codecs Pack.На 98 незнам имам ли някакви кодеци.Как да постъпя,че да тръгнат клиповете.
Уиндоус 98 SE не иска да възпроизведе видео.Направих формата WMV и с XP работи,но там имам качен ACE Mega Codecs Pack.На 98 незнам имам ли някакви кодеци.Как да постъпя,че да тръгнат клиповете.
Имаш 3 възможности:
1. ъпгрейтваш WMP до по-висока версия (ако има такава за WIN98SЕ)
2. Сменяш плеара с такъв който поддържа този формат и има собствени кодеци "VLC (VideoLAN Client) 0.8.6c".
3. Търсиш подходящ кодек за наличните плеари. Например "ffdshow-rev952_20070221_xxl"
Нямаш кодеци,сложи някой лек пакет.Старите версии на K-lite codec pack ставаха,за новите трябва да се пробва.
Много Ви благодаря нещата тръгнаха с DivX Free 5.2.1 for Windows 98/ME.Само преобразувах още веднъж клиповете вече в DivX.![]()
Преобразуването води до загуба на информация (качество) на клиповете и предполагам не искаш точно това. Опитай с някой от другите изброени възможности и няма да има нужда от загуба и на време в преобразуване!