Днес получих плейера и ще напиша няколко неща,с които се затруднявам.Поне засега ще избягвам каквито и да са оценки на производителност и др.,защото опита ми в тази област,както и познанията ми за фсйлове стандарти и др. са на съвсем ниско ниво и освен това не ми се занимава.Поръчах UGOOS A6 pro ,който е почти единтичен с един от разглежданите Beelink GT king , а и на фирмения сайт на UGOOS са дадени дистрибутори за Европа и за България.
1.Дистанционното е зле и добре,че човека ми каза да взема една от техните air джаджи,която се справя много добре.
2.След опитах да пусна филми се обадих тъй като бяха зле.Казаха ми че стоковия плейер е лош и да си сложа VLC или(и) MX плейер.
С VLC положението е по-добро.DOLBY DIGITAL изкарах с играчка ,а 4к филмите вървят , ,,,,,тук малко се позамаих докато намеря 2160p,но по моя вина... днес обаче мачове и не мога да пробвам...
3.По spdif отново проблеми,като пусна радио и спра телевизора след 5 минути звука спира,за разлика от другия ресивера не блокира,но не ме топли много.След като пусна тв-ра звука пак идва,не знам защо е това,съмнява ме че нещо софтуерно или?
Oт av изхода аудиото върви,но звука е много слаб,усилено на max се чува доста слабо.