Инсталира се, специално обсъжданата HBO GO програма ! И е с прилично качество. Имаме го в къщи и не говоря напразно.
https://www.google.com/intl/en_us/ch...tv/chromecast/
Инсталира се, специално обсъжданата HBO GO програма ! И е с прилично качество. Имаме го в къщи и не говоря напразно.
https://www.google.com/intl/en_us/ch...tv/chromecast/
Този пост е редактиран от ceco7; 08-02-17 в 22:02.
Никой не се съмнява , поне аз , че не говориш напразно , но това приложение не се ли инсталира на телефон , таблет , лаптоп и се стриймва към телевизор с тази джаджа , закачена за него ?
Когато го купих Chromecast 2 си направих експеримент и тъй като се логнах с моя GMAIL акаунт имах достъп до Google Play и инсталирах приложението на Hbo Go както е при смартфоните и таблетите . Спед логване тръгна. Направо се учудих къде се инсталира ,но е факт.
След като се разрових на сайта на хромкаста, открих нещо интересно - Ethernet Adapter for Chromecast. Явно са осъзнали, че безжичната мрежа не е като жичната за съдържание с висока резолюция.. А в емага искат за ултрата 315 лв ...
Те точно затова новия им модел Chromecast ultra има и такава възможност - Ethernet + Wi-Fi . Но адаптора струва само 15$ за по-старите модели .
На хартия всичко е много добре , доста нов модел , все още не се продава масово , не е много по-различен от другите марки , ползващи този чипсет на Реалтек . Не е много популярен из нашите ширини и като гледам ценово се позиционира около Дюн и Попкорн т.е. не е евтин .
ZAPPITI MINI 4K HDR - 249 €
ZAPPITI ONE 4K HDR - 299 €
ZAPPITI DUO 4K HDR - 399 €
Официален магазин
Хайде на преордера Beelink SEA I направо мисля да отнеса едно, като му гледам цената.
Този пост е редактиран от VaskoD; 10-02-17 в 10:02.
Здравейте. Кой от двата плеара си заслужава повече: Beelink SEA I TV Box Realtek 1295 Quad Core CPU-114.99 Online Shopping| GearBest.com или Mini PC с Android PNI Zidoo X9 4K/3D, Функция Запис - eMAG.bg ?
Първия , но е доста нов и няма отзиви . Иначе Zidoo X9S , а не тоя от линка !
Чета на тия презентацията на беелинк зее и ... добре деее, толко пари са налели тъпите китайци за туй устройство, толко ли не могат да намерят един по-грамотен да им редактира страницата... не вярвам тва да е единствено дело на гиърбест.
Предполагам като отворите цитирания по-горе линк и прочетете текстовете към картинките ще ви по-стане ясно.
Този пост е редактиран от regned; 11-02-17 в 12:29.
Някой разбра ли нещо от горния пост?...![]()
И вчера го четох , викам си нещо не е наред , ще има редакция . Чета го и днес , но пак не разбрах за какво иде реч , освен някакво разочарование или по скоро......![]()
Надявам се сега да има вече някаква логика в поста ми
P.S. Я кажете тия хардуерни клавиатури инсталирани на андроид, има ли шанс да ги накарам да пишат на фонетична, че тоя BDS, не стига че не го умея, ами и ми липсва като гравиране на клавиатурата (logitech k400 plus).
Приятел....ама ти сериозно ли?.....![]()