Ако си взема такъв плеър ще мога ли да гледам 3D на телевизор ,който не е 3D ?
Съответно ще си купя очила и прочие.
Говорим примерно за този
Този пост е редактиран от svetlio1; 26-09-13 в 00:24.
Дефакто тоя плеър няма да ми върши никаква работа на сегашния ми я телевизор.Т.е. няма да мога да гледам 3D.
Какъв е смисълът тогава да си купя 3D плеър , след като примерно новият ми 3D телевизор си има вграден плеър и примерно чете всичко.Примерно ако ще давам 1000+ за телевизор и още 400+ за плеър , то по добре да взема тв за 1500.
Новия ти телевизор няма да чете всичко ! Плеъра ще ти върши работа , но сегашния ти ТВ - не .
Да разбирам ,че това е външен плеър е за 3D телевизор и примерно ако с вградения нещо ми сече и не чете някои формати с тоя няма да имам никакви проблеми.
Няма ли да ми върши същата работа една 3D видео карта на компа ми и да пускам с HDMI сигнала към ТВ?
Ще ти върши работа и видеокарта . Външния плеър не е само за 3Д телевизор и да , чете повече формати от тези на телевизора .
А външна 3D видеокарта за лаптоп от къде може да си взема?
Избий си от главата да си купуваш външна видео карта. Цената със сигурност няма да ти хареса. Избора също
А със Arcsoft Total Media Theatre , няма ли да мога да пусна сигнала към 3D телевизора и той да си го преобразува сам , без да е необходимо да имам 3D карта на лаптопа.Процесора ми е i3 ако има значение.
Трябва да имаш и подходящ хардуер , не става само с софтуер . И нали нямаш 3Д телевизор ?
Има тема за 3Д в форума , намери я и прочети , ако имаш желание .
Нямам ,но има къде да пробвам преди да взема но чак в неделя
Здравейте. Имам 3д телевизор Panasonic TX50EX780E, 3D очила от същата марка. Лап топ ACER E5-572G-796N
Intel Core TM i7-4712MQ
NVIDIA GeForce 940M with 2 GB Dedicated VRAM
8gb ddr3 L Memory 1000 GB HDD
Това пише на лепенката на лап топа доло в дясно. HDMI 1.4 ВИСОКОСКОРОСТЕН ЧЕ И 4К казаха че можел да прехвърля, но китайка де. Обаче тези данни са Табу за мен. Понеже телевизорът не разпознава подаденият 3д сигнал от лап топа ми/вижте на този клип https://www.youtube.com/watch?v=DTRgRGkifg0&t=78s/, трябвало да бъде оригинален подаденият сигнал, така ми отговориха от Панасоник. Идва човек който разбира и от ТВ от компютри и гледа 3д филми, каза че лап топа и картата са настроени добре, силен е. Пробвах 20 плеъра няма ефект с клип/той е на видеото/ който от интернета на телевизора пуснат, 3д режима му се включва, но пуснат от лап топа ми с който и да е от тези 20 плеъра които пробвах не иска и не иска . 3д режима не иска да се включи. А оригиналните уж, големите по 30, 40 GB Power dvd 17 сама си ги смесва. Като изключа 3д и пробвам с рамо до рамо или отгоре или отдоло не ме допуска до тях. Пуска в 2д. Така е през всички HDMI входове.
Та Мултимедиен плеър ще ми произведе ли оригинален сигнал след като ще е свързан пак с същият кабел, за да си го отворя от телевизора? Нещо по различно има ли в него? И има ли смисъл да си давам парите? Блу рай плеър няма да взема защото нямам пари за дискове.
"Проблема" най-вероятно е софтуерен и по-точно в някоя от настройките на софтуерните плеъри, които ползваш, а понякога и липсващи ъпдейти на драйверите на видеокартата ...
Гледам обаче, че има и "дръвце" на Виваком свързано, та е добра идея първо да изключиш тв от захранване, да разкачиш "дръвцето" и да пробваш пак дали ще ти даде да превключиш 3Д режимите ...
Иначе аз навремето точно заради подобни простотии си взех външен плеър (MED1000) и повече не съм имал проблеми - свалям, пускам, гледам ...