Благодаря.Не мисля че може да е от Виваком защото ходих в Технополис Се. Загора, аз съм от Казанлък и пак имаше същият проблем. Донесоха Панасоник кабел hdmi Без промяна. И от там казаха че компа ми е наред, и не искаха да дадат друг модел за проба. Донесоха фланга и с нея стана. Тогава ме отправила че много клиенти имало, а то всъщност се събраха много около нас и гледаха нас. Та след многобройни сваляния на програми за вграждане на субтитри и конвертиране на звук компа ми се развали и го преинсталираха като нов, уж с всички и най нови драйвери ми каза момчето. Колко е вярно не знам. Но ще пробвам в неделя този начин с Виваком. А аз не разбирам от софтуер и хардуер. Е помъчих се но като отида в уикипедиа за информация на 1 те изскачат още 2,3 непонятни в описанието неща. Ужас. Главата ми гръмва. Затъпял съм и от силни хапове повече от 35г.за епилепсия/трудно съсредоточаване, забравяне, припряност, нервност. Кой да учи на ново.Е не трябва да гледам 3д но доктора разрешава по филм на ден. Има те пълното право да не помагате след такова изказване. Гледам че съм забравил да кажа че човекът който идва гледа и ТВ и нищо нередно не откри, в настройките му. Значи да купя Мултимедиен плеър? Ако трябва какъв за да работи с моят ТВ. Ако ида пак в Ст. Загора едва ли ще искат отново да правим тестове, та затова най вече питам. Нямам познат с такова нещо, нито с силен лап топ. Все с настолни. Или ако с Power Dvd 17 филмите излизат добре, като си ги съединява тя да карам с нея. Ще видя и предложението за плеъра който ползвате Вие.
- - - - - - - - - -
А ето Ви доказателство svetlio1. вие сте посочил модел на Мултимедиен плеър, а аз Ви питам, пък накрая казвам че ще пробвам Вашия. Каак да се оправя. Пълна скръб съм.