http://setcombg.com/default.asp?site=comment&NID=14713

Предколедно се радвам да ви съобщя за някои нови възможности на сайта ни.
Първата е конфигурирането на пълноценна галерия за медийни файлове. В нея можете да качвате свободно вашите снимки, аудио или видеофайлове и да ги споделяте със своите приятели. Разбира се, можете и да разгледате какво са качили другите.
Достъпът за разглеждане на галерията е свободен, но за да качвате свои медийни файлове и за да създавате албуми е необходимо да сте регистриран потребител на нашия форум. Излишно е да казвам, че регистрацията във форума ни е напълно безплатна.
Достъпът до новата SetCombG Галерия е през този линк или през новия бутон Галерия, който ще намерите в горното, основно меню на сайта ни.
Другата ни нова придобивка е секцията Компании. В нея ще намерите списък с популярни фирми и марки, придружени от кратка информация за тях. Искам да предупредя, че тази секция е в начален стадий на развитие и е недовършена. Повечето марки в нея са представени само с името и снимката си, но се надявам с течение на времето и предимно с ваша помощ това да се промени и информацията да стане по-пълна и полезна.
За целта сме направили специална форма през която всеки може да ни подаде необходимата информация, както за вече въведени компании, така и за такива, които към момента не са въведени в базата. Пак не е необходимо да го споменавам, но все пак да уточня - както и Галерията, така и каталога на компаниите е напълно безплатна услуга и регистрирането на фирми в нея е безвъзмездно. Очакваме вашите заявки
В самия каталог можете да влезете през този линк или през новия бутон Компании, който ще намерите в горното, основно меню на сайта ни.
Надяваме се новите възможности на страницата ни да ви допаднат и да ги ползвате интензивно.