От известно време насам ми се появи един проблем, който толкова много ме озадачава, че въобще не ми хрумва нищо смислено за отстраняването му...

На клавиатурата ми й се загуби функцията Ctrl+<left/right arrow>, и то за всички приложения, независимо дали съм отворил САМО Notepad например или още 5-6 разнородни програмки (браузър, ICQ, IRC и т.н.) - тая функция просто изчезна!

Понеже непериодично използвам програма за повтаряне на действия (EZ Macros), там пък започнаха от време на време да не ми действат някои клавишни комбинации, които предварително съм й задал като hotkeys.

Останалите често използвани от кажи-речи всеки потребител комбинации си работят безотказно (поне засега).

От драйвер ли е, от какво е - не знам... Единствените софтуери, които наскоро съм инсталирал, са QIP 7550, Mozilla Sunbird, Avant Browser, Maxthon Browser, Daemon Tools и, може би не на последно място, правих неуспешни опити да си подкарам от един вече изпитан .iso файл NFS5-Hot Persuit, като това ми размаза тотално видео-картата за втори път в живота на това PC (през 2-3 часа се наслаждавам на черен монитор и се налага restart).

Малко се поувлякох в обясненията, но не съм сигурен дали в някое от тях не би се намерил ключът към цялата работа.

Ако някой може да помогне, ще съм признателен!
Благодаря предварително!


Промяна:

Отбой!
Смених клавиатурата и това взе, че се оправи!