И при това не дават нито един долар в кеш ...разменят си акции
Е... не.
Дават $1.7 милиарда. Останалите $4.7 милиарда са в акции, написано е в новината към която има линк в първия пост...
Pursuant to the agreement, in exchange for a recapitalized Duracell Company, which will include approximately $1.7 billion in cash
Дали ще сменят цвета на зайчето?
Преди някоклко дена като четох за тази новина бяха написали, че нямало да има даване на пари а само размяна на акции ...
Ами това е официалното съобщение на сайта на купувача...
То пък едни батерии...
Имаше проучване правено в България от българин при еднакви условия.
Най-издръжливи, тоест с най-голям заряд се оказаха едни стокови с марка на Метро или Кауфланд...
абе държат си доста но не си заслужават парите като цяло
На КАРФУР! Наистина много пълно и обосновано с тестове проучване на човека, шапка му свалям! Ама забравих къде беше темата/ в кой форум.
https://www.facebook.com/pages/Batte...98309370386527 - за по лесно на някои хора, пък и АВТОРА ще е наясно с прогреса в харесването/одобряването на това което прави. И в тази връзка да питам - форума има ли страничка във ...Бука?
И още, т.е. труда на човека обобщен - http://anrieff.net/batterytest/index_bg.html
Този пост е редактиран от V_Simeonov; 18-11-14 в 15:35.
При колегите от hardwareBG.com - Войната на батериите: колко наистина тичка зайчето на Duracell (ревю)
До преди 4 години им бях върл фен. Не се разтичаха, държаха достатъчно дълго за цената си - с две думи супер.
Не знам откога са в P&G, но вече не купувам Duracell. Последно вчера една ААА се разтече във фенерчето, а имаше достатъчно заряд. Преди седмица друга в транзисторче с две AA умря изведнъж, при срок на годност 2018. Другата си беше наред, но и тя отиде в кутията за рециклиране на батерии. Предполагам, че са ментета, а съм ги купувал от МЕТРО и ТП. Изводите оставам на вас.
Сега минах на HW от Jumbo и за 3 години нямам разтекла или умряла батерия. Приблизително същото време издържат, а са в пъти по-евтини. Не съм правил лабораторни тестове, а лични наблюдения и мнение.