Имам си значи NAV2004 и около 2-3 месеца ми работи без проблеми.
В един прекрасен ден обаче си пускам компютъра и долу в systray-a я няма иконката на NAV Autoprotect.
Като си пуснах NAV 2004 контрол центъра и видях, че autoprotect е изключен. Пробвах да му дам Enable обаче все едно не съм го кликнал. Въобще не иска да зацепи /поне за малко /.
Мислех си, че може да е от някъв вирус обаче като гледам нямам вирус на машинката (win2kproSP4) , освен ако не се пуска по друг начин освен регистрите или услугите. Пък и при пуснатите процеси няма такива, които да са съмнителни (ако искате ще ви пусна и листинг). Според мен, логично е ако имах вирус да имам и някакъв проблем от типа на рестартиране поради спряно RPC примерно или няква друга мизерия, ама нямам. Затова смятам, че не е от вирус.
Склонен съм да мисля, че се дължи на самия NAV2004, обаче след преинсталиране не се оправи.
Ако някой има идеи или поне му се е случвало нещо подобно, поне да успокои че не съм единствения дето има "главоболия".
моля ви въздържайте се от постове от типа "що не пробваш .. еди коя си ... антивирусна вместо NAV" ..
10x