Целта е да си направя Прокси сървър на компа, който да си ползвам аз. Това се налага понеже ВСЕ ОЩЕ ( съм през модем , а също така и за да ми се зареждат по-бързо вече посетени страници!!
Дайте акъл за подобна програма??
Целта е да си направя Прокси сървър на компа, който да си ползвам аз. Това се налага понеже ВСЕ ОЩЕ ( съм през модем , а също така и за да ми се зареждат по-бързо вече посетени страници!!
Дайте акъл за подобна програма??
znachi za linux - squid
za windows - winroute ili wingate
Аз мисля че Winroute i Wingate са за рутиране на интернет трафика от сървъра към клиентските машини в ЛАН мрежата. Мисля,че те няма да ми помогнат. Поправете ме ако греша!!!
ами освен за рутиране си имат опции и за прокси (поне wingate)
Благодаря, на всички които помогнаха. Спрях се последно на програмата Proxy+, която среща всичките ми изисквания, посо4ени в 1-я ми пост!!
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Благодаря, на всички които помогнаха. Спрях се последно на програмата Proxy+, която среща всичките ми изисквания, посо4ени в 1-я ми пост!!
<div align="right">Originally posted by g_velev - 31/08/2004 : 14:03:27</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Тази Proxy+ е добра, но много по добра и лесна за работа е ССProxy. Може да филтрира и по МАС адрес.