Колеги, имам следният проблем с Akrobat Writer 5:
Когато започна да редактирам някой документ на кирилица ми излизат йероглифи. Кирилизаторът ми е Flex Type 3.1. Моля за малко помощ в тази насока. Благодаря предварително на всички отзовали се!
Колеги, имам следният проблем с Akrobat Writer 5:
Когато започна да редактирам някой документ на кирилица ми излизат йероглифи. Кирилизаторът ми е Flex Type 3.1. Моля за малко помощ в тази насока. Благодаря предварително на всички отзовали се!
Едвали отговорът ми ще ти е от особена полза, но виж настройките на шрифтовете, най-вероятно от там е проблема. Всички части на документа ли са ти като маймуни или има и разпознати?
Ами решението на проблема ти се крие във въпроса ти.
<u><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"> Кирилизаторът ми е Flex Type 3.1.</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote"></u>
А относно решението, опитай да деинсталираш въпросната чума за всички видове windows с помощта на решението на инжинера и ако си късметлия може да се оправи проблема. Ако не, за съжаление следва re-install и най-важното
<font size="6"><u><center>НИКОГА ПОВЕЧЕ НЕ ИЗПОЛЗВАЙ НЕКАЧЕСТВЕНИ БЪЛГАРСКИ КИРИЛИЗАТОРИ</center></u></font id="size6">