Здравейте - това ми е дерт откакто заредих лисицата:
Win98-SE, Mozilla Firefox 1.0.6, Adobe Reader 6.0.0
Често ми се налага да отварям .pdf файлове и ми е много досадно да ги записвам и после да ги чета.
Повечето после ги трия. В редките случаи, когато първо запиша файла и после го чета - никакви проблеми!
Проблем ми се появява, когато отворя файл без да го записвам. По-точно - не когато го отворя, а когато
се опитам да го затворя! В смисъл - не ми върши работа, не е това, което съм очаквал. Бързо натискам "Х" на
прозореца и ми излиза съобщение, че .pdf файла ще се затрие. Много важно.... - натискам един от двата бутона
и - едно и също нещо:
Всичко отворено с Лисицата "замръзва", ако проявя активност от друг прозорец- остава на монитора бяло петно
(все едно следи някакви от предни приложения) - понякога се замазва целия екран (като картина на Пикасо).
Това не е всеки път, а на 2-3 пъти веднаж!!! Твърде често е за да е случайно. Не се появява синия екран!!!
Просто стои и дреме. Другите приложения си работят (проимерно ICQ). Днес след 4-5 минути чакане
изведнаж се оправи, друг път съм чакал по 10 минути. Днес при пробите 20 пъти не го направи, а 8 го направи.
И така мога да живея, но е досадно. Очаквам някакви идеи, ако сте прочели до тук.