Резултати от 1 до 13 от общо 13

Проблеми със закупен продукт на Microinvest

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2004
    Мнения
    56
    #1

    Проблеми със закупен продукт на Microinvest

    Преди два месеца закупих софтуерен продукт на Microinvest и по-точно Microinvest Делта,версия 3.74.507 от 13.07.2004 година.Системните изисквания на тази програма са с пъти по-ниски от ресурсите на компютърът на който е инсталирана.Няколко пъти вече програмата "забива" компютъра така,че блокира всичките стартирани приложения и се налага "сух" рестарт.За да нямам проблеми носих компютъра при доставчика,който ми продаде програмата.Бях отвратен от ниската му култура и квалификация.На всичко отгоре се налагаше на основание сключения договор да му заплащам по 20 лева за отстраняване на бъговете в програмата.

    Не искам да ме разбирате погрешно-не става въпрос за пари.Просто мразя да ме правят на глупак,а и имам известни познания за компютрите.

    Ето защо ви МОЛЯ ако някой разполага с кейгенератор за тази версия на програмата,генериращ 20 цифров код да ми го изпрати на e-mail tonni_mit@yahoo.com.

    С чиста съвест ви моля за това,тъй като съм платил съответния продукт първоначално,но нямам намерение да го плащам няколко пъти "за отстраняване на бъгове и конфликти в системните файлове".

    С уважение:Bushy

  2.  
     
  3. SAGE
    Guest
    #2

    Проблеми със закупен продукт на Microinvest

    Дай малко повече информация за компютъра, т.е. процесор, честота и каква ти е ОС.

    Опитай да стартираш програмата когато си в "Save Mode" и виж дали пак ще "забива".

  4. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000
    Мнения
    4,531
    #3

    Проблеми със закупен продукт на Microinvest

    Оплачи се в офиса ма микрото и е възможно да ти оправят проблема безплатно, така и така си си дал парите.

  5. silverfox
    Guest
    #4

    Проблеми със закупен продукт на Microinvest

    Как серийният номер ще ти реши проблема с бъговете на програмата. В момента се опитваш да ни убедиш, че тия пичове не са ти дали дори сериен номер???

  6. Member
    Тук е от
    Nov 2001
    Мнения
    957
    #5

    Проблеми със закупен продукт на Microinvest

    @bushy:

    Дай инфо за системата си - версия на Windows, хардуер.

    Когато ти направиха регистрацията беше ли Windows стабилен? Имал ли си тогава някакви проблеми с него?

    Какви съобщения ти дава РС-то, или Делтата при забиване?

    Твърдо знам, че Делтата не може да ти блокира РС-то. По-скоро е въпрос на настройки при теб на ОС. ПС-то ти в мрежа ли е? Само Делта ли позваш в момента на забиване или има и други стартирани приложения?

    А в Safe mode когато работиш с Делта забива ли ти?



    Най-добре е да се свържеш директно с офиса на Микроинвест - по телефона - оплачи се от представителя им, ако доставчикът, както ти го наричаш е техен представител. Регистрирай се във форума на сайта им www.microinvest.net и изложи проблема си - мисля че ще ти отговорят до 24 часа. Щом си регистриран потребител си имаш правата и те ще ти ги уважат.

    Прочети също така целия раздел "Хитрости и тънкости" от сайта им, специално частта за настройка на продуктите и всичко свързано с Делтата.

    И прочети добре в лицензионния договор, (който е вграден в продукта, а и писмен екземпляр би трябвало да си получил от представителя на Микроинвест продал ти продукта) условията за запазване на лиценза. Спазваш ли ги - нямаш проблеми с пререгистрация.



    @silverfox: серийният номер на програмата Делта е уникален за момента на регистрацията и затова клиентът няма нужда от него. На клиента трябва да се предостави регистрационния номер, който се дава от Микроинвест за да стане регистрацията и който се вписва в регистрационната карта на продукта, един екземпляр от която остава у клиента, а вторият трабва да се изпрати от него в офиса на Микроинвест в София като доказателство за регистрация на новия потребител, той също служи и за идентификация на потребителя.. Регистрационната карта се получава от представителя на Мокроинвест продал продукта.




  7. silverfox
    Guest
    #6

    Проблеми със закупен продукт на Microinvest

    Искаш да кажеш, че при всяка преинсталация ти трябва нов сериен номер? Аз тея ще ги обеся преди да съм купил нещо от тях!!! Че аз си преинсталирам Windows-a всеки месец!

  8.  
     
  9. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2003
    Мнения
    38
    #7

    Проблеми със закупен продукт на Microinvest

    @silverfox: Ако преинсталираш Windows-a без да си затриваш (форматираш) всичко на харда (т.е. върху стария) няма да имаш проблеми с регистрацията. Иначе трябва да първо "свалиш" регистрацията и да си запишеш един номер, който ще ти служи за повторното регистриране.



    @bushy: Обади се в централния офис на Microinvest, хората са отзивчиви и ще ти помогнат. След като си си закупил копие - това е твое право, не го пропускай.

  10. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2003
    Мнения
    27
    #8

    Проблеми със закупен продукт на Microinvest

    Аз от доста време обслужвам микроинвест и до сега не е имало такижа проблеми имало е проблеми с принтирането и тн ама с забиване не е имало има форум в сайта на микроинвест и Виктор (шефа на микроинвест) отговаря редовно на въпросите и тн ако искаш се консултираи с него

  11. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2004
    Мнения
    56
    #9

    Проблеми със закупен продукт на Microinvest

    <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Аз от доста време обслужвам микроинвест и до сега не е имало такижа проблеми имало е проблеми с принтирането и тн ама с забиване не е имало има форум в сайта на микроинвест и Виктор (шефа на микроинвест) отговаря редовно на въпросите и тн ако искаш се консултираи с него



    <div align="right">Originally posted by mistar_ti*-*27/10/2004*:* 10:37:00</div id="right">

    </td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">Благодаря за отзивчивостта.Щом обслужваш Микроинвест значи си в състояние да ме консултираш.Конкретният проблем е:

    От меню "Справки" избираш "Отчет и баланс",после потвърждаваш с "ОК".Би следвало да се покажат 4 документа.Брояча,намиращ се долу вляво зарежда до 10% и компютъра забива.Само мишката е активна,но след първото кликване произволно по десктопа забива и тя.Ако искаш подробности за РС-то на което е качена програмата щети ги дам веднага/ако решиш да ми помогнеш разбира се/.А сега да те видя![]

  12. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2004
    Мнения
    56
    #10

    Проблеми със закупен продукт на Microinvest

    <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Как серийният номер ще ти реши проблема с бъговете на програмата. В момента се опитваш да ни убедиш, че тия пичове не са ти дали дори сериен номер???



    <div align="right">Originally posted by silverfox*-*27/10/2004*:* 04:32:58</div id="right">

    </td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">Разбира се,че от офиса в София ми дадоха сериен номер с който се регистрира програмата.Той не се дава от доставчика,а при регистрацията генерира код,който включва данни за РС-то на което е инсталирана и той е уникален.

    Представи си,че си счетоводител на няколко фирми,въвел си огромно количество информация,трябва да спазваш законоустановени срокове за подаване на необходимите данни в съответните институции/ако не ги подадеш в срок се налагат сериозни глоби/ и точно тогава програмата ти,както в моя случай се прецаква.Носиш си компютъра /в изпълнение на сключения договор/ при някакъв тип,който вместо да ти обърне нужното внимание започва да ти обяснява,че видиш ли само той е в състояние да ти сглоби свестен компютър,след това закача мишката в изхода на тивиаута на видеокартата /или поне се опитва да го направи/ и ти казва,че проблема е от дънната платка,която може би дава дефекти,след което демонстративно сяда пред своя компютър и продължава да гледа филма "Гладиатор" с Ръсел Кроу.На мое място не би ли поискал кейгенератор,а?

  13. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2004
    Мнения
    56
    #11

    Проблеми със закупен продукт на Microinvest

    Благодаря на всички за отзивчивостта!

    Поставих проблема си пред Микроинвест в тeхния форум.

    Ще ви уведомя за отговора им и искрено се надявам,че ще го анализирате заедно с мен.

    С уважение:bushy

  14.  
     
  15. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2004
    Мнения
    56
    #12

    Проблеми със закупен продукт на Microinvest

    <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Дай малко повече информация за компютъра, т.е. процесор, честота и каква ти е ОС.

    Опитай да стартираш програмата когато си в "Save Mode" и виж дали пак ще "забива".



    <div align="right">Originally posted by SAGE*-*27/10/2004*:* 04:00:51</div id="right">

    </td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">Процесора е Celeron 500 MHz,128 MB SDRAM,GeForce 2 /32 MB, OS Windows SE,MB Acorp.Никога не е създавал проблеми преди да инсталирам Делта,не е включен в мрежа,не е свързан с интернет,не са качвани програми от дискове продавани заедно със списанията -разбираш ме за какво говоря.Той се използва само за работа.Според моето лично мнение,хардуерните му ресурси са предостатъчни Делта да работи безпроблемно.

  16. Member
    Тук е от
    Nov 2001
    Мнения
    957
    #13

    Проблеми със закупен продукт на Microinvest

    bushy,

    колко голяма ти е базата? Само с една база ли работиш или с няколко?

    Това забиване само на една база ли става или на всички с които работиш?



    На база 4800 КВ отчет и баланс излизат за около макс. 45 сек на система с проц. Селерон 600 МХц, твоята е подобна.

    Но ако базата ти е много голяма - виждал съм бази по 55 МВ - на такава система трябва да се почака минимум 2 мин., а може би и повече.

    Да не би да мислиш, че е увиснала системата, а пък той проца просто си върши работата, а пък ти натискаш ресет, щото мислиш РС-то за забило - и това ми се е случвало.

    Видях, че от Микроинвест са ти отговорили да си пратиш базата за ремонт, но това има смисъл само, ако тя е една и РС-то наистина е забило след 5 мин. чакане.

    По повод "доставчика" както ти го наричаш, който ти е продал Делтата - официален представител на Микроинвест ли е? Ако не е - обърни се към официален представител за района в който си. От кой град си - може би мога да ти помогна.


Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

  1. Отговори: 4
    Последно: 16-11-18, 00:24
  2. LG Nexus 5 закупен от САЩ ще работи ли в България?
    От dankg във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 3
    Последно: 14-01-14, 15:40
  3. Регистрация на продукт?
    От nilro във форум Телевизори
    Отговори: 2
    Последно: 21-10-11, 19:03
  4. Отговори: 2
    Последно: 07-06-07, 01:43

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе