Може ли някой да ми каже има ли програмка с която да преобразувам видео фаил от 3gp. i mov. формати на avi. ili mpeg.
Може ли някой да ми каже има ли програмка с която да преобразувам видео фаил от 3gp. i mov. формати на avi. ili mpeg.
С тази програмка става видеото на аудиото не излиза,дали аз бъркам някъде?
бъркаш някъде, поразгледай по-внимателно настройките
Ами знам,че бъркам някъде но къде е ?
Получавам само шум ,няма звук.
Значи свалих RAD Video Tools и като отворя с нея файл с разширение ".3gp" (заснет с Nokia 6600) и дам файл инфо ето кво дава:
Information on Video.3gp (Sound-only file):
Sound info (DirectShow file):
8000 KHz, 16 bit, Mono sound data.
Size: 70245
Last modified on 12/15/2004 at 1:12
am Attributes: archive-yes readonly-no hidden-no system-no
При конвертиране излиза само звук...
Опс... проблеба бил в липсата на кодек за кодиране... може би проблема на neron_ е подобен...
При мен се получава проблем само със звука , не излиза.
Търси последната версия на <font color="red">SuperAVConverter</font id="red"> - <font color="blue">4.6</font id="blue">:
"SuperAVConverter is an all-in-one, multimedia converter. You can rip CD to WAV/MP3/WMA/OGG and convert different audio/video files. Support for audio formats include WAV, MP3, OGG, WMA, APE, AAC, AC3, and RMA. SuperAVConverter extracts audio from AVI/VCD/SVCD/DVD/MPG/ASF/WMV/RM/RMVB/MOV/QT/3GPP/MP4/SDP/YUV video formats. All the audio formats can be saved as WAV/MP3/OGG/WMA/APE/AAC formats. Possible conversions: AVI, VCD, SVCD, DVD, MPG, ASF, WMV, RM, RMVB, MOV, QT, 3GPP, MP4, SDP and YUV to AVI/VCD/SVCD/DVD/MPG/WMV. AVI conversion supports all kinds of encoders include DivX/XviD encoder. WMV conversion allows different conversion qualities including normal quality, on-line quality, PDA quality and user-defined quality. With SuperAVConverter you can realize batch conversion, add your translucent logo to the video frames."
Отправна точка [за тази и доста други програми]: http://www.plop.ru
за 3gp - пробвах миналата седмица xilisoft converter и го препоръчвам. лесна работа, готови профили, работи бързо
добре обаче имам проблем с Xilisoft 3GP Video Converter 6. Конвертира го до едно място и после спира моля да ми помогнете
Аз ползвам Format Factory и съм доволен. Пък и настройките са лесни, дори за човек неработил с такива програми.Първоначално публикувано от Vargoth