Проблема с кирилицата при мен се появява, когато другия отсреща е със ICQ2004, ако е по стара версията няма грижи. Иначе и аз съм на принципа никави алфи, бети и "резил" кандидати.
Проблема с кирилицата при мен се появява, когато другия отсреща е със ICQ2004, ако е по стара версията няма грижи. Иначе и аз съм на принципа никави алфи, бети и "резил" кандидати.
И аз съм с Miranda 0.4a, за сега върви доста добре за разлика от предните алфа версии. Не съм забелязал този проблем със съобщенията, съдържащи кирилица и латиница, използвам tabSRMM 0.0.8 с подръжка на юникод.
тази новата нещо ми се опъва и не иска да се кконектетне може и заради фирелола да е на ХП-то но когато дам конект и веднага дава оффлине. Малко ми поразвали външния вид, но както споменаш не се логва и за това съм си със старата изтеглена от mirandaupdater
ще я пробвам и на други машини
виждаш ли подобрения различия или нещо ново
Нищо по-ново от РЦ1 само козметики, работи стабилно логва се веднага, няма проблеми с контактите..
Понякога и при мен се получава този проблем с питанките. Забелязал съм, че става само с някои хора, използващи ICQ2003. Някой знае ли на какво се дължи този проблем. Използвам Miranda 0.4 RC2.
Днешният release:
http://files.miranda-im.org/testing/...iranda_testing