Здравейте трябва ми програма за резане на файлове (малка ако може).. Надявам се да ми кажете някоя, която е по лесна за работа. Благодаря Ви!!![8D]
Здравейте трябва ми програма за резане на файлове (малка ако може).. Надявам се да ми кажете някоя, която е по лесна за работа. Благодаря Ви!!![8D]
за какви файлове става дума?
най просто зип или rar.ако става дума за видео някакво има много варианти![]()
Има ли зна4енеи от файла, не ми трябва за видео файл, имам си виртуал дъб,трябва ми за музика и програми ;-)
Ами тогава си ги ма4кай на колкото иска6 големи пар4ета с WINRar!
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">notepad
отваря абсолютно всякакви файлове.
<div align="right">Originally posted by XaMaB*-*16/12/2004*:* 10:11:42</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
я се пробвай да отвориш един 500mb file и после ще говорим. освен това notepad при затваряне на file-а не променя checksum-ата, а това би трябвало да ти говори нещо....
човекът пита нещо съвсееем различно. за непроменящо съдържанието split-ване спокойно можеш да ползваш интегрирания в total commander splitter. деленето е бинарно, последващото "лепене" е възможно или отново с total commander, или с командата "copy /b"
Момчета не знам за какво говорите,ама уин рар ми свърши добра работа...