Здравейте трябва ми програма за резане на файлове (малка ако може).. Надявам се да ми кажете някоя, която е по лесна за работа. Благодаря Ви!!![8D]
Здравейте трябва ми програма за резане на файлове (малка ако може).. Надявам се да ми кажете някоя, която е по лесна за работа. Благодаря Ви!!![8D]
за какви файлове става дума?
най просто зип или rar.ако става дума за видео някакво има много варианти
Има ли зна4енеи от файла, не ми трябва за видео файл, имам си виртуал дъб,трябва ми за музика и програми ;-)
Ами тогава си ги ма4кай на колкото иска6 големи пар4ета с WINRar!
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">notepad
отваря абсолютно всякакви файлове.
<div align="right">Originally posted by XaMaB*-*16/12/2004*:* 10:11:42</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
я се пробвай да отвориш един 500mb file и после ще говорим. освен това notepad при затваряне на file-а не променя checksum-ата, а това би трябвало да ти говори нещо....
човекът пита нещо съвсееем различно. за непроменящо съдържанието split-ване спокойно можеш да ползваш интегрирания в total commander splitter. деленето е бинарно, последващото "лепене" е възможно или отново с total commander, или с командата "copy /b"
Момчета не знам за какво говорите,ама уин рар ми свърши добра работа...