явно аз пропускам нещо защото няма такова нещо или съм по-тъп от колкото си мислех
явно аз пропускам нещо защото няма такова нещо или съм по-тъп от колкото си мислех
значи ави субтитлера ми е 80кв, теглих я скоро и е фри
напиши какво правиш за да видим къде е грешката
само ави субтитлера се използва или и някакви други програми в допълнение?
да само ави субтитлера се използва
gspot е програмка, има я в К-Lite Codec Pack, която ти дава информация за това какво видео и аудио е използвано за даден филм.
отваряш ави субтитлера - посочваш филма, посочваш файла със субтитрите, ако искаш нагласяш font-a и даваш save avi - ще ти излезе малко прозорче enter frame rate for subtitle - обикновено си го има - ок - излиза ново прозорче video compression - даваш
3ivx D4 4.5.1 video codec - ок и започва процеса.
това е.
е да ама при мен не излиза такъв прозорец. иначе правя същото отварям филма после субтитрите дава сейф и ми излиза прозорец който е същия както тоя когато даваш сейф на Word например няма нищо друго
еми разбира се - нали в този прозорец като на word в fail name трябва да му посочиш името на новия файл който ще се получи и мястото където искаш да го сложиш (в save in). след него ще се появи малкото прозорче enter frame rate for subtitle и т.н.
не се появява такъм прозорец а ми излиза прозорче Failed to create avi file
пробвай с няколко различни филма и субтитри, може този нещо да не е наред. иначе това е, при мен работи.
пробвах и с друг филм същата работа не може да създаде ави файл. явно пропускам нещо ама какво
да не би файла който се опитваш да му покажеш да не е ави формат, защото това е програма само за ави. дай майл ще ти пратя мойта програма.
Hicko ади пати тази програма и на моя е-маил: ico_wwe@abv.bg![]()
с твоята програмка тръгна обаче сега ги вгражда обаче няма
звук []
няма звук защото използваш само видео кодек - например xvid или divx.
за да има и звук използвай 3ivx D4 4.5.1
другото интересно което забелязах е че не всички филми стават за обработка - един става друг не и не знам поради каква причина.
затова като не стане с тази програма го правя с virtualdub-а - там всичко за сега става