Незнам дали някой от Вас е пробвал новият browesеr на Netscape(N) но аз имам удоволствието да съм с него и до сега впечатленията ми са отлични новия N има освен всички плюсове на Firefoxа все пак е базиран на него но и няколко оригинални решения улесняващи потребителя. Можете да браузвате както със Geko енжина така и с енжина на IE всичко е според настройки и избор. Можете да си настроите отделни страници които посещавате да ви го отваря винаги с един от двата поддържани енжина и всичко това без да се налага рестарт на браузъра просто страницата се зарежда наново.
Освен това е запазена традицията за много добра поддръжка на новите стандарти в интернет.
Е има и тук таме някой бъгове но все пак това е още бета версия а не краен продукт. Но все пак идеите които са заложени в N и ако има съвместимост с всички Extensions на лисицата се чудя кое да избера, но везните ще теглят повече към N.
Очаквам всеки който има впечатления от двата браузъра да напише няколко реда с какво се е сблъскал при използването им.