търся си download menager за firefox, нещо което да се интергира в него и да мога да свалям така.
Някой може ли да помогне???
търся си download menager за firefox, нещо което да се интергира в него и да мога да свалям така.
Някой може ли да помогне???
Има една програма Download Master, която се интегрира с IE или Mozilla. Проблема е, че програмата поврежда безвъзвратно браузера Mozilla Firefox. При опит да свалиш, каквото и да е се включва рекламна страница на горния мениджър дори когато е деинсталиран. Мисълта ми е, че трябва да се внимава за такива некоректни програми. Да не говорим, че се записва в регистрите на 100 места, като вирус.
FlashGot би трябвало да е коректна, има я в extension list на mozilla, при това фигурир като най-сваляната добавка. явно може й се има доверие.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Има една програма Download Master, която се интегрира с IE или Mozilla. Проблема е, че програмата поврежда безвъзвратно браузера Mozilla Firefox. При опит да свалиш, каквото и да е се включва рекламна страница на горния мениджър дори когато е деинсталиран. Мисълта ми е, че трябва да се внимава за такива некоректни програми. Да не говорим, че се записва в регистрите на 100 места, като вирус.
<div align="right">Originally posted by ru-boy - 19/04/2005 : 13:37:47</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
С Firefox 1.0.3 съм (FlashGot 0.5.8) и Download Master 4.1.3.845.
Този проблем с безвъзвратното повреждане не го забелязах. Просто затворих лисицата, от настройките на Download Master-a махнах отметката за интегриране в Mozilla, след което пуснах пак браузъра и тръгнах да точа някакво *.exe - отваря ми се стандартния download прозорец на Firefox-a и ме пита какво да прави с тоя файл, и дори след като зададох да го дръпне с Download Master, не ми зареди оная рекламна страница, камо ли пък ако посоча "Save to Disk"... [)]
FlashGot го ползвам и аз и върши отлична работа. Само дето Microsoft AntiSpyware не харесва FlashGеt-а, но може да се настрои да съжителстват мирно. Даже съм си сложил и някакъв extension дето позволява по-прецизни настройки на download-а.
http://dmextension.mozdev.org/
http://www.cusser.net/
http://downloadstatusbar.mozdev.org/
и други
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">С Firefox 1.0.3 съм (FlashGot 0.5.8) и Download Master 4.1.3.845.
<div align="right">Originally posted by BerkStock - 19/04/2005 : 14:22:34</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">И аз съм така, преди това бях с 1.0 и по-стара версия на Download Master и наистина досега съм нямал проблеми. Ползвам я с FlashGot
И аз нямам проблеми с ДМ и лисицата. А Флашгет е най-гадната спайуер програма на тоя свят.
Сравних FlashGet и Download Master и първия източи един филм за много по-бързо време от втория, като при това бях малко несправедлив към FlashGet и дадох значителна преднина на Download Master. Когато фактите говорят ...