Нещо от ранга на FlashGet, GetRight.....(без Download Accelerator)
Нещо конкурентно и да лекарството да е трайно.
Нещо от ранга на FlashGet, GetRight.....(без Download Accelerator)
Нещо конкурентно и да лекарството да е трайно.
и за двете има съвсем надеждни и дълготрайни лекарства. Ако сложиш някоя по-стара версия на Флашгет (1.2 например) той не поддържа сегашните банери, за това няма ротация а само горе си стои един по-голям надпис и си го използваш съвсем легално []
отскоро ползвам Internet Download Manager-грозен и бърз,много му се радвам.Според мен който и известен да сложиш,все ще ти върши работа.
Аз ползвам FlashGet 1.60a и нямам никакви проблеми с лекарството. Още като го инсталирах съм изчистил банерите и всичко ми е на 6! [)]
В последно време, замених FlashGet-а с <font color="red">Fresh Download</font id="red"> и съм много доволен. http://www.freshdevices.com/
-------
<font color="red"> this software is 100% free, no charges, no banners, no spyware.</font id="red">
Аз изпробвах повечето от ДМ и всеки си има своите недостатъци и предимства. В момента съм с download master и съм много доволен.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">this software is 100% free, no charges, no banners, no spyware.
<div align="right">Originally posted by ru-boy*-*18/01/2005*:* 09:01:02</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Eто така ми харесва [:D]
А този Download Master само на руски ли е?
Аз ползвам Mass Downloader.Но ако си шерваш нета с някои друг се откажи от нея защото засмуква цялата възможна връзка прави по 100 конекции и не се отказва докато не свали нещо.
Балгодаря за отговорите на всички, но въпроса стои на дневен ред...
давайте още мненеия.
Ами на мен лично най ми допада FlashGet. В момента съм с версия 1.65 Final. Нямам проблем с банери, лекарства и такива работи.
А DoHKuXot, може ли да споменеш коя версия на Massd ползваш?
Аз едно време бях върл фен на тая програма, обаче последната ми работеща версия е 2.2 . От там нагоре просто не мога да ги кракна, крака ли не става, какво ли ... не знам.
И поради тази причина започнах да ползвам FlashGet. Не че той е лош, но просто ме дразни факта, че не мога да кракна и Массд-то.
Та моля, ако версийката ти е по-новичка, можеш ли да ми пратиш линк към нея, или поне към кракчето, да го дръпна. Моля.
Благодаря предварително.
П.С. Та забравих да спомена най-хубавото в Массд-то - а именно, че дърпа цялата връзка и докато не свали нещо не се отказва. Пък като не искаш да засмучеш цялата връзка, просто си го ограничи по скорост и готово (да има и за другите малко ). Особено удобен за мрежа, в която юзърите са супернекултурни (или по-скоро некоректни) и всеки гледа да дърпа колкото може повече.
вярно е което казва HD.Само че проблема ми е че сам го теглила от локалния сервер така че бъди добро момче HD и ми даи поща кадето да ти го send.А иначе ползвам 2.6.396 или нещо подобно последната 3.0 има бъг.Проверена е.
Както и да го гледам ReGet е най доброто за момента.. като изключим че е твърдо платен с трайл период. Flashget-а от него е черпил идеи(общо взето целия JetCar енджин е базиран на Reget 1.3) - а като гледам и в новите версии на Flashget-a освен нови банери и spyware нищо ново няма то в всяка версия на Reget(с актуална версия 4.1) промените си проличават отдалеч.
Тъй че ако си решил да го пробваш за месец(че и повече стига да си решил да изчакваш 10 секунди да ти разреши да натиснеш бутона Evaluate) ето ти URL на Delux версията:
http://deluxe.reget.com/en/
А за Reget-a няма ли лек? Не ми се вярва да го чакаш...
Дръпнах вер. 4.01, но нещо не случвам на лекарства
Дайте някои проверен крак, може и ръка само да е ефективна.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">В последно време, замених FlashGet-а с <font color="red">Fresh Download</font id="red"> и съм много доволен. http://www.freshdevices.com/
-------
<font color="red"> this software is 100% free, no charges, no banners, no spyware.</font id="red">
<div align="right">Originally posted by ru-boy - 18/01/2005 : 09:01:02</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
ru-boy, как го ползваш с Firefox? Сложил съм му отметка на "Integrate into Mizilla", качил съм си FlashGot но не успявам да го подкарам директно. Виж с копиране или влачене на линка в Basket-a става ама ми се ще да е както с FlashGet-а - най-вече заради опцията "сваляй всички".
И още нещо, ама за да не пиша глупости защото не знам точно как да го кажа направо с пример ще дам http://free.bol.bg/books_pda/bg/- демек има ли начин да сваля файлове от даден сайт разделени в него по директории само с задаване на тяхната съдържаща директория и да ги свали в същата структора?